Χωρίς Τεόντοσιτς και Λούσιτς η Σερβία

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Σλοβενία για το επικείμενο Ευρωμπάσκετ, με τους Μίλος Τεόντοσιτς και Βλάντιμιρ Λούσιτς να μένουν εκτός αποστολής.

Χωρίς Τεόντοσιτς και Λούσιτς η Σερβία

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας ανακοίνωσε την Κυριακή (31/8) την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σλοβενία για το Ευρωμπάσκετ που ξεκινάει στις 4 Σεπτεμβρίου, με τους Μίλος Τεόντοσιτς και Βλάντιμιρ Λούσιτς να μην βρίσκονται στους εκλεκτούς του Ίβκοβιτς.

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε στο πόδι με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ και ο Βλάντιμιρ Λούσιτς από την πλευρά του ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην πλάτη, μένοντας συνεπώς εκτός αποστολής.

Ο τραυματισμός του Τεόντοσιτς αποτελεί ένα μόνο από τα πολλά προβλήματα της Σερβίας, με τον Ίβκοβιτς σε πρόσφατη συνέντευξή του να εμφανίζεται έτοιμος να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας μετά το Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά η αποστολή της Σερβίας: Στέφαν Μάρκοβιτς, Βασίλι Μίτσιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντανίλο Άντουσιτς, Νεμάνια Κρστιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Νίκολα Κάλινιτς, Νέναντ Κρστιτς, Ράσκο Κάτιτς, Βλάντιμιρ Στίματς και Ντόρντε Γκάγκιτς.

Η Σερβία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του Ευρωμπάσκετ μαζί με τις Λετονία, Σκόπια, Λιθουανία, Μαυροβούνιο και Βοσνία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK