Γιατί λύγισε με τη φανέλα του Ντράζεν ο Ντράγκιτς

Ένα δώρο με συμβολισμό που έλαβε από τη μητέρα του Ντράζεν Πέτροβιτς ήταν αρκετό για να κάνει τον ηγέτη της Εθνικής Σλοβενίας, Γκόραν Ντράγκιτς, να βάλει τα κλάματα (VIDEO)!

Γιατί λύγισε με τη φανέλα του Ντράζεν ο Ντράγκιτς

O Γκόραν Ντράγκιτς ήταν συγκλονιστικός καθόλη τη διάρκεια του Eurobasket οδηγώντας έτσι την Εθνική Σλοβενίας στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλιίου, ωστόσο είναι άνθρωπος με αδυναμίες και λίγες ημέρες μετά τον τελικό με την Σερβία "λύγισε".

Σε αυτό έβαλε το... χεράκι της η μητέρα του αείμνηστου Ντράζεν Πέτροβιτς που αποφάσισε να του κάνει δώρο μία φανέλα του γιου της (φορούσε το Νο 3 στους Νετς, νούμερο που έχει και ο Ντράγκιτς στην Σλοβενία), με τον ηγέτη της ομάδας του Κοκόσκοφ να μην κρύβει τη συγκίνησή του και να βάζει τα κλάματα μπροστά στην κάμερα, δηλώνοντας κατόπιν:

"Είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου. Ο Ντράζεν ήταν το είδωλό μου και τον θαύμαζα. Όλοι ξέρουμε τι έκανε για το μπάσκετ στην Γιουγκοσλαβία αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ήταν τιμή για εμένα να φοράω την φανέλα με το Νο.3, τον αριθμό που φορούσε και αυτός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK