Πρέπελιτς στο Contra.gr: "Ο Σπανούλης σκοράρει όποτε θέλει"

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς είναι μέχρι στιγμής ο φόβος και ο τρόμος κάθε άμυνας που παίζει με αντίπαλο τη Σλοβενία. Ο μόλις 22χρονος Σλοβένος γκαρντ σουτάρει με 62% από το τρίποντο(!) και σίγουρα αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς κρίκους της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς.

Πρέπελιτς στο Contra.gr: "Ο Σπανούλης σκοράρει όποτε θέλει"
INTIME SPORTS

Ο άσος της Ολίμπια Λουμπλιάνας μίλησε στην κάμερα του Contra.gr και...αποθέωσε τον Σπανούλη: "Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι για μας αυτό κόντρα στους Έλληνες. Ξέραμε μέχρι προχθές ότι η Ελλάδα έχει πολύ καλούς παίκτες. Μάθαμε όμως ότι συμπεριφέρεται πολύ καλά και ως ομάδα, το έδειξε στο παιχνίδι με την Κροατία.

Διαθέτει επίσης τον Βασίλη Σπανούλη που μπορεί να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο και σε κάθε σημείο του αγώνα. Το έχει αποδείξει πολλές φορές. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να σταματήσουμε και τους άλλους και αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Στα χαρτιά η Ελλάδα είναι σίγουρα το φαβορί. Πιο πεπειραμένη ομάδα από μας, εκ των φαβορί όχι μόνο του ομίλου αλλά και του τουρνουά. Αλλά ευτυχώς καμιά φορά αυτές οι προβλέψεις δεν επιβεβαιώνονται, στο μπάσκετ νικούν και οι ομάδες που δεν έχουν τον τίτλο του φαβορί".

Στην ερώτησή μας για το ποιο δυνατό χαρτί της Σλοβενίας, ο Πρέπελιτς...θόλωσε τα νερά: "Ε, δεν θα σας το πω τώρα μία ημέρα πριν παίξουμε μαζί. Θα σας το πω αύριο!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK