Δεν πάει Ευρωμπάσκετ ο Μαρκ Γκασόλ

Παρά την επιθυμία του τεχνικού της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, ο Μαρκ Γκασόλ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το ερχόμενο Ευρωμπάσκετ, επιλέγοντας να ξεκουραστεί ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ.

Δεν πάει Ευρωμπάσκετ ο Μαρκ Γκασόλ

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική " Marca", ο Μαρκ Γκασόλ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Ισπανίας για το ερχόμενο Ευρωμπάσκετ. Αν και το όνομα του Ισπανού είχε συμπεριληφθεί κανονικά στην προεπιλογή από τον τεχνικό της ομάδας, Σέρτζιο Σκαριόλο, ο Γκασόλ τελικά αποφάσισε να ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ.

Μάλιστα, αναμένεται να γνωστοποιήσει την απόφασή του και στα ΜΜΕ την Τρίτη (7/7) όταν και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο Μαρκ Γκασόλ θα απέχει από τις υποχρεώσεις της εθνικής του σε κάποιο μεγάλο τουρνουά από το 2006.

Ο σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις θέλει να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του και να ξεκουραστεί με στόχο να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την πρεμιέρα του ΝΒΑ. Μην ξεχνάμε ότι είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τις "αρκούδες" που θα τον κρατήσει στην ομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα του αποφέρει πάνω από 100.000.000 δολάρια.

Με την μη συμμετοχή του Γκασόλ στην αποστολή της Ισπανίας, ανοίγει ο δρόμος για τον Γκιγέρμο Ερνανγκόμες, τον σέντερ της Ρεάλ, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο αντικαταστάτης του και θα συμπληρώσει την πεντάδα των ψηλών μαζί με του Πάου Γκασόλ, Ρέγες, Μίροτιτς και Κλαβέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK