Ερνανγκόμεθ: "Να νικήσω τον Μπουρούση"

Το εγκώμιο της Εθνικής "έπλεξε" ο νεαρός σέντερ της Ισπανίας, Γκιγιέρμο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στον Γιάννη Μπουρούση, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ερνανγκόμεθ: "Να νικήσω τον Μπουρούση"

Η Ισπανία ετοιμάζεται για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Εθνική για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ και στο περιθώριο της προπόνησης της "φούρια ρόχα", ο Γκιγιέρμο Ερνανγκόμεθ μίλησε στους Έλληνες δημοσιογράφους για το επικείμενο ματς, "πλέκοντας" το εγκώμιο της "επίσημης αγαπημένης".

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα παίξουμε κόντρα σε μία πολύ σκληρή ομάδα όπως η Ελλάδα η οποία έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Θα πρέπει να βγάλουμε μεγάλα αποθέματα ενέργειας ώστε να τους κερδίσουμε. Ξέρουμε πως μπορεί να παίξει η Ελλάδα, το ξέρουμε πως πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα. Η Ελλάδα λειτουργεί εξαιρετικά στην άμυνα και είναι μία ομάδα που διακρίνεται σε αυτόν τον τομέα", δήλωσε αρχικά.

Για τον Γιάννη Μπουρούση, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Ρεάλ Μαδρίτης, σχολίασε: "Ο Μπουρούσης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά και συμπαίκτης, καθώς ήταν μαζί μου στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τον ξέρω αρκετά καλά. Πρέπει όμως να τον κερδίσω αυτή την φορά, όπως θα προσπαθήσουμε όλοι στην Ισπανία ώστε να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK