Έτοιμοι Γκασόλ και Ρούντι για Ελλάδα. Μίροτιτς: "Δεν υπάρχει μόνο ο Σπανούλης"

Παρόντες οι Γκασόλ και Φερνάντεθ στην προπόνηση της Ισπανίας. Τι δήλωσαν οι Νίκολα Μίροτιτς και Φερνάντο Σαν Εμετέριο.

Έτοιμοι Γκασόλ και Ρούντι για Ελλάδα. Μίροτιτς: "Δεν υπάρχει μόνο ο Σπανούλης"
Γκασόλ Ισπανία Γιουλ

Πάου Γκασόλ και Ρούντι Φερνάντεθ δεν είναι καν αμφίβολοι για τη μάχη της Τρίτης (19:30) με την Εθνική. Οι δυο τους προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα και είναι στη διάθεση του Σέρτζιο Σκαριόλο για τον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ με την Ελλάδα.

Οι δύο παίκτες είναι από τα κλειδιά στη λειτουργία της Ισπανίας. Όπως φυσικά και ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος μίλησε για τους τομείς που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

" Η Ελλάδα είναι από τις ομάδες με την καλύτερη απόδοση στο τουρνουά. Προσπαθεί να παίξει απλά και δείχνει ότι τα καταφέρνει. Δεν υπάρχει μόνο ο Σπανούλης ή μόνο ο Κουφός. Είναι ο Πρίντεζης και ο Μπουρούσης, που τον ξέρω από τη Ρεάλ, παιδιά με εμπειρία από την Ευρωλίγκα που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Θα κρίνει πολλά η άμυνα, όπως και τα ριμπάουντ. Είναι δύο τομείς που πρέπει να είμαστε καλοί για να πάρουμε το ματς", τόνισε ο φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς.

Από την πλευρά του ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο τόνισε: " Η Ελλάδα είναι ομάδα με πολλές λύσεις, διαθέτει παιδιά με προσόντα. Είναι ένα πολύ συμπαγές σύνολο που παίζει καλή άμυνα και σίγουρα για μας είναι σημαντικό να φτάσουμε στο 100%. Νομίζω ότι μας έδωσε έξτρα αυτοπεποίθηση ότι επιβιώσαμε σ' ένα πολύ δύσκολο γκρουπ και φτάσαμε εδώ πιο σοφοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK