Η σύντροφος του Ρούντι "μάγεψε" στο Eurobasket

Η πανέμορφη Έλεν Λίντες, πανηγύρισε με την καρδιά της το χρυσό μετάλλιο της Ισπανίας στο Eurobasket, ενώ δεν έφευγε από το πλευρό του συντρόφου της, Ρούντι Φερνάντες.

Η σύντροφος του Ρούντι "μάγεψε" στο Eurobasket

Δίπλα στον σύντροφό της Ρούντι Φερνάντεθ βρισκόταν συνεχώς η πανέμορφη, Έλεν Λίντες κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των Ισπανών για την πρώτη θέση στο Eurobasket 2015.

Δεν έχανε δε την ευκαιρία να μοιράζεται την κάθε στιγμή με τους φίλους της στο instagram: "Γυρίζουμε με αυτό το μετάλλιο στο σπίτι. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη σπουδαία στιγμή του ισπανικού μπάσκετ. Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στον Ρούντι που υπέφερε πολύ για να φτάσει εδώ", έγραψε ανεβάζοντας μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Ρούντι και το χρυσό μετάλλιο.

Το 34χρονο πλέον μοντέλο ακολουθεί τον καλό της όπου κι αν παίζει, κάνοντάς τον... ακόμη πιο μισητό στα μάτια μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Αγριες αποδοκιμασίες στον τραυματία και υποβασταζόμενο Ρούντι Φερνάντεθ

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ