Με Μίροτιτς και Γκασόλ η προεπιλογή της Ισπανίας για το EuroBasket

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε την προεπιλογή της Ισπανίας για το EuroBasket 2015, προτιμώντας τον Νίκολα Μίροτιτς αντί του Σερζ Ιμπάκα. Πάου και Μαρκ Γκασόλ βρίσκονται κανονικά στην 17μελή προεπιλογή.

Με Μίροτιτς και Γκασόλ η προεπιλογή της Ισπανίας για το EuroBasket

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, γνωστοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (30/6) την προεπιλογή της "φούρια ρόχα" για το ερχόμενο EuroBasket. Σε αυτή μάλιστα βρέθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς αντί του Σερζ Ιμπάκα στη θέση του νατουραλιζέ.

Όπως είπε ο Σκαριόλο μετά την ανακοίνωση της απόφασής του: "Θεωρούμε ότι ο Νίκολα Μίροτιτς άξιζε να πάρει την ευκαιρία του ενώ ο Σερζ Ιμπάκα πρέπει να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του".

Θυμίζουμε πως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο τέθηκε εκτός Eurobasket μετά την επέμβαση στο πέλμα, ενώ εκτός βρίσκονται και οι Ρούμπιο και Καλντερόν.

Αναλυτικά η 17μελής προεπιλογή: Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ), Κίνο Κολόμ (Μπιλμπάο), Γκιγέμ Βίβες (Βαλένθια), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ), Πάου Ρίμπας (Βαλένθια), Άλεξ Αμπρίνες (Μπαρτσελόνα), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ), Φερνάντο Σαν Εμετέριο (Λαμποράλ Κούτσα), Ντάνι Ντίεθ (Ρεάλ), Τσάβι Ραμπασέδα (Εστουντιάντες), Φελίπε Ρέγες (Ρεάλ), Νίκολα Μίροτιτς (Μπουλς), Πάμπλο Αγκιλάρ (Βαλένθια), Βίκτορ Κλαβέρ (Χίμκι), Μαρκ Γκασόλ (Γκρίζλις), Πάου Γκασόλ (Μπουλς), Γκιγέρμο Ερνανγκόμεθ (Ρεάλ).

Να σημειώσουμε τέλος πως η Ισπανία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο (που θα φιλοξενηθεί στο Βερολίνο) μαζί με Σερβία, Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία και Ισλανδία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK