Ο Γκασόλ απάντησε στο δημοσίευμα που τον ήθελε ντοπαρισμένο στο Eurobasket

Στο δημοσίευμα της "Le Monde" που τον ήθελε να είναι ντοπαρισμένος στο Eurobasket, απάντησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο σέντερ της Ισπανίας, Πάου Γκασόλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός σέντερ Πάου Γκασόλ απάντησε στο δημοσίευμα της "Le Monde" που τον ήθελε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, αναρτώντας στο instagram μια φωτογραφία του παρέα με τον γυμναστή του και γράφοντας:

"Ένα υπέροχο καλοκαίρι και ένα πρωτάθλημα, με τον σπουδαίο Χουακίν Χουάν! Είμαι ευγνώμων για τη δουλειά και την αφοσίωση του. Η χρήση του R200 3F ήταν ιδιαίτερα επωφελής για εμάς!".

Σημειώνουμε ότι το R200 3F, πρόκειται για ένα μηχάνημα που χρησιμοποιούν αρκετοί επαγγελματίες αθλητές και βασίζεται στην τεχνική της βαθιάς υπερθερμίας και λειτουργεί με ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα τα οποία βοηθούν στην ανάρρωση του αθλητή και αποκατάσταση του σώματος του ύστερα από την άθληση.

Θυμίζουμε πως όλα άρχισαν με αφορμή ένα άρθρο της Le Monde, σύμφωνα με την οποία οι διεθνείς Ισπανοί και δη ο Πάου Γκασόλ είχαν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Έκτοτε ξέσπασε σάλος και ένα διαδικτυακό αλισβερίσι σχολίων.