Ο Μίροτιτς έσκισε τη σημαία της Σερβίας

Σάλο προκάλεσε η αντίδραση του Νίκολα Μίροτιτς να σκίσει τη φανέλα της Σερβίας κατά την αποχώρησή του από την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ιταλία.

Ο Μίροτιτς έσκισε τη σημαία της Σερβίας
Μίροτιτς-Σερβία σημαία

Ο εκνευρισμένος Νίκολα Μίροτιτς τράβηξε και έσκισε μία σημαία της Σερβίας κατά την αποχώρησή του από το παρκέ μετά από την ήττα της Ισπανίας από την Ιταλία για την 3η αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ 2015.

Ο γεννημένος στο Μαυροβούνιο αλλά διεθνής με τη "φούρια ρόχα" πάουερ φόργουορντ δεν συγκράτησε τα νεύρα του μετά από το 98-105 με το οποίο ηττήθηκαν οι Ισπανοί και μπήκαν σε μπελάδες όσον αφορά το πλασάρισμα στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Ένας φίλαθλος της Σερβίας που καθόταν πάνω από την είσοδο για τα αποδυτήρια είδε τον Μίροτιτς να αποχωρεί και του έβαλε μία σημαία τη χώρας του στο πρόσωπο.

Ο 24χρονος άσος δεν κατάλαβε τι συνέβη και αναστατωμένος γαρ, έπιασε αυτό που τον ενοχλούσε στο πρόσωπο, το τράβηξε και το έσκισε.

Όταν αυτή η κίνηση έγινε γνωστή, προκλήθηκε σάλος μεταξύ των φιλάθλων, με συνέπεια ο Μίροτιτς να τοποθετηθεί στο twitter και να εξηγήσει ότι δεν αντιλήφθηκε ότι αυτό που τον εμπόδισε ήταν μία σερβική σημαία.

"Θέλω να ζητήσω μία ειλικρινή συγγνώμη για την αντίδραση μου μετά το παιχνίδι. Δεν κατάλαβα πως ήταν μία σημαία και ειδικότερα της Σερβίας. Κοιτούσα στο πάτωμα και λόγω της έντασης ένιωσα κάτι στο πρόσωπο μου. Δεν θα προσέβαλλα ποτέ μου τέτοιου είδους σύμβολα", έγραψε χαρακτηριστικά.

Το περιστατικό

Η συγγνώμη του Μίροτιτς

Διαβάστε ακόμη

Ισπανία - Ιταλία 98-105

Το απίστευτο σόου τρίποντων από τον Μπελινέλι

News 24/7

24MEDIA NETWORK