Ρέγες: "Ο Γκασόλ σκέφτεται πώς θα κερδίσει το χρυσό"

Ο Φελίπε Ρέγες μίλησε για τον επικείμενο τελικό του Ευρωμπάσκετ μεταξύ της Ισπανίας και της Λιθουανίας, τον συμπαίκτη του, Γιόνας Ματσιούλις ενώ παράλληλα "έπλεξε" το εγκώμιο του Πάου Γκασόλ, τονίζοντας πως ο 35χρονος σέντερ είναι νικητής.

Ρέγες: "Ο Γκασόλ σκέφτεται πώς θα κερδίσει το χρυσό"

Η Ισπανία προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Ευρωμπάσκετ κόντρα στη Λιθουανία (20/08, 20:00).

Ο αρχηγός της "Φούρια Ρόχα", Φελίπε Ρέγες μίλησε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Marca" για την αναμέτρηση με τους Λιθουανoύς, τους στόχους της ομάδας του, τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Γιόνας Ματσιούλις, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Πάου Γκάσολ.

Για το αν ο τελικός κόντρα στη Λιθουανία τους υπενθυμίζει το χαμένο χρυσό μετάλλιο του 2003:

"Αυτό είναι πολύ καιρό πριν, αλλά ήταν σίγουρα μία σκληρή ήττα. Πρόκειται να είναι ένας πραγματικά δύσκολος τελικός. Νίκησαν τις ομάδες, από τις οποίες χάσαμε εμείς στους ομίλους".

Για το ποια είναι τα πλεονεκτήματα των Λιθουανών: "Είναι πολύ καλοί στην άμυνα κι αγωνίζονται πολλά χρόνια μαζί".

Για τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Γιόνας Ματσιούλις: "Του έδωσα συγχαρητήρια μετά τον ημιτελικό με τη Σερβία. Έχει πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό τουρνουά, έχοντας διαφορετικό ρόλο σε σχέση μ' αυτόν που έχει στη Ρεάλ".

Για το αν θα είναι το πιο δύσκολο χρυσό μετάλλιο: "Όχι, όλα είναι δύσκολα. Ευτυχώς μπορούμε να κερδίσουμε ακόμη ένα. Πρέπει να ξεχάσουμε την επιτυχία με τη Γαλλία και να επικεντρωθούμε στον τελικό".

Για τις τρομερές εμφανίσεις του Πάου Γκασόλ: "Ο Πάου είναι ένας νικητής και σκέφτεται μόνο πώς θα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο. Δεν χρειάζεται περισπασμούς. Δεν του αρέσει να του λες πόσο καλός είναι, ή πόσο καλά παίζει".

Για το αν το αργυρό μετάλλιο θα αποτελέσει επιτυχία: "Σκοπός μας είναι να κατακτήσουμε το χρυσό. Αυτή η ομάδα το αξίζει. Έχουμε πραγματικά μεγάλη ποιότητα και είμαστε αποφασισμένοι να γράψουμε ιστορία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK