VIDEO: Το σόου του Γκασόλ, "εκτέλεσε" μόνος την Πολωνία

Ο Πάου Γκασόλ διάγει δεύτερη νεότητα στο Ευρωμπάσκετ. Ίσως γιατί θεωρεί ευθύνη του να οδηγήσει την Ισπανία μέχρι τέλους. Στο νοκ άουτ ματς με την Πολωνία ήταν απολαυστικός με 30 πόντους και 6/7 τρίποντα.

VIDEO: Το σόου του Γκασόλ, "εκτέλεσε" μόνος την Πολωνία
INTIMESPORTS

Ο Πάου Γκασόλ είναι... μισή Ισπανία μόνος του. Ελλείψει πολλών επιλογών ο Ισπανός σούπερ σταρ παίρνει τις περισσότερες επιθέσεις, με αποτέλεσμα η αντιμετώπισή του ν' αποτελεί το Νο1 ζητούμενο για το αμυντικό πλάνο του Φώτη Κατσικάρη, ενόψει του προημιτελικού της Τρίτης.

Κώστας Κουφός και Γιάννης Μπουρούσης θα έχουν πολλή δουλειά απέναντι στον φορμαρισμένο σέντερ, τον κορυφαίο Ισπανό παίκτη της ιστορίας.

Ο 34χρονος Καταλανός είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, αφού σε κάθε ματς δίνει στη "φούρια ρόχα" 23 πόντους. Με τους Πολωνούς σταμάτησε στους 30, κάνοντας... πλάκα με αντίπαλο τον Μάρτσιν Γκόρτατ, ενώ απέναντι στην Ιταλία είχε 34!

Δεύτερη νιότη για τον Γκασόλ, ο οποίος επωμίζεται πολλές επιθετικές ευθύνες προσπαθώντας να σώσει την παρτίδα για μια Ισπανία που δεν διαθέτει όλους τους αστέρες του παρελθόντος.

Παράλληλα ο άσος των Σικάγο Μπουλς έχει 7.8 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο. Τι άλλο να κάνει;

Δείτε τι έκανε με την Πολωνία

Διαβάστε ακόμη:

Ισπανία - Πολωνία 80-66

News 24/7

24MEDIA NETWORK