Σπανούλης: "Νιώθω πως έχουμε ομαδάρα"

Ο Βασίλης Σπανούλης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παρουσία της Εθνικής στο Eurobasket 2015, τόνιζοντας χαρακτηριστικά: "Νιώθω πως έχουμε ομαδάρα".

Σπανούλης: "Νιώθω πως έχουμε ομαδάρα"

Αναλυτικά όσα είπε στο "GOAL":

"Νιώθω πως έχουμε ομαδάρα και εάν μείνουμε υγιείς έως το τέλος και συνδυάσουμε την επιθυμία και τη φιλοδοξία με την ουσία, τότε όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω ότι με τη σωστή χημεία, με τη διάθεση του καθενός να ανταποκριθεί στον όποιο ρόλο του ανατεθεί και έχοντας παντρέψει τις διαφορετικές γενιές και τις διαφορετικές κουλτούρες μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Είτε ένα λεπτό παίζει κάποιος είτε σαράντα πρέπει να δίνει ό,τι έχει και δεν έχει για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του".

Το μυστικό για την επιτυχία της Εθνικής στη διοργάνωση;

"Αυτή πρέπει να είναι η πανοπλία μας: να πνίξουμε τον ατομισμό μας και να αναδείξουμε τους καλούς εγωισμούς μας όπως συνέβη και στις μεγάλες επιτυχίες της προηγούμενης δεκαετίας. Οι σχέσεις ανάμεσα σε εμένα, στον Παπαλουκά, στον Διαμαντίδη, στον Ζήση και στον Χατζηβρέττα που παίζαμε στις ίδιες θέσεις δεν διαταράχθηκαν ποτέ, διότι μπορεί να είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά ήμασταν ταπεινοί, σεβόμασταν ο ένας τον άλλο και στηριχθήκαμε στο πνεύμα της συνεργασίας και της αγάπης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK