Τα παιδιά τα… δικά μας

Νομίζατε ότι είναι μόνο η Εθνική μας που θα μας απασχολήσει στο Ευρωμπάσκετ που ξεκινάει το μεσημέρι της Πέμπτης; Μέγα λάθος αφού στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν και καμιά 20αρια παίκτες και προπονητές με θητεία στο πρωτάθλημα της χώρας μας.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - PANATHINAIKOS
bourousis kuzmic EUROKINISSI SPORTS

Κατ’ αρχήν είναι οι τρεις παίκτες που θα δούμε τη νέα σεζόν, ο Λετονός Στρέλνιεκς του Ολυμπιακού, ο Βρετανός Οκερεαφόρ της Κύμης και ο… παραμένοντας Ουκρανός Λίποβι ο οποίος από τα Τρίκαλα πήγε στον Προμηθέα. Ο αριθμός των «νέων» θα ήταν μεγαλύτερος αν δεν κοβόταν ο Γάλλος Τιλί του Ολυμπιακού και αν δεν τραυματιζόταν ο Λεκαβίτσιους του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα τρεις νυν προπονητές Εθνικών ομάδων είχαν περάσει από τα μέρη μας. Ο δικός μας Ηλίας Ζούρος της Γεωργίας, Σέρβος Σάλε Τζόρτζεβιτς της Σερβίας και ο Ρώσος Σεργκεί Μπαζάρεβιτς ο οποίος είχε περάσει πριν δυο δεκαετίες από την Α1 ως… Ελληνας παίκτης του ΠΑΟΚ με καταγωγή από τον Βόλο!

Όσον αφορά στους πρώην παίκτες ελληνικών ομάδων που τώρα παίζουν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους θα δούμε 17 παίκτες να εκπροσωπούν 12 από τις 24 ομάδες της διοργάνωσης!

Τα παιδιά τα… δικά μας

News 24/7

24MEDIA NETWORK