Για το... χρυσό ο κόσμος της Σλοβενίας

Δεν ξέρουμε που μπορούν να φτάσουν οι Σλοβένοι στο εφετινό Ευρωμπάσκετ, αν πάντως έπαιζε ο κόσμος τους σίγουρα θα πήγαιναν για το χρυσό μετάλλιο.

Για το... χρυσό ο κόσμος της Σλοβενίας

Φίλοι της Σλοβενίας έδωσαν και την Κυριακή (6/9) δυναμικό παρών στην "Αρένα Ζάγκρεμπ" στο παιχνίδι της Εθνικής τους ομάδας με αντίπαλο τη Γεωργία και απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι αποτελούν δύναμη για το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.

Οι περίπου 3000 Σλοβένοι δεν σταμάτησαν λεπτό να υποστηρίζουν την ομάδα τους με συνθήματα, τραγούδι και φωνές, πράγμα που σημαίνει ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια της Εθνικής μας στο Ζάγκρεμπ θα είναι δύο.

Ήδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Σλοβένοι ετοιμάζουν...εκστρατεία για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη δική τους Εθνική την προσεχή Τετάρτη (το τζάμπολ στις 16:00).

Πάρτε μία γεύση...

 

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα