Η πορεία Λιθουανίας και Ισπανίας μέχρι τον τελικό

Από την πρεμιέρα τους στη διοργάνωση μέχρι τους συγκλονιστικούς ημιτελικούς, το Contra.gr σας θυμίζει την πορεία Ισπανίας και Λιθουανίας στο εφετινό Ευρωμπάσκετ.

Η πορεία Λιθουανίας και Ισπανίας μέχρι τον τελικό

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, λέει ο θυμόσοφος λαός ή κάποιο τραγούδι. Μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι απόψε στις 20:00 πέφτει η αυλαία του εφετινού Ευρωμπάσκετ με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού. Ελλάδα δεν έχει το μενού, αλλά ας μη μεμψιμοιρούμε άλλο. Λιθουανία και Ισπανία ήταν οι καλύτερες, για να έφτασαν ως εδώ. Τόσο απλά και... μπασκετικά.

Ας θυμηθούμε, λοιπόν, με VIDEOS ολόκληρη την πορεία τους στη διοργάνωση μέχρι και τα συγκλονιστικά ημιτελικά με Γαλλία και Σερβία. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων των δύο φιναλίστ και το βράδυ της Κυριακής θα μάθουμε -εκτός από το δικό μας εκλογικό αποτέλεσμα- και ποια ομάδα θα ανέβει στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ:

Λιθουανία - Ουκρανία 69-68

Λετονία - Λιθουανία 49-68

Λιθουανία - Βέλγιο 74-76

Εσθονία - Λιθουανία 62-64

Τσεχία - Λιθουανία 81-85

Λιθουανία - Γεωργία 85-81

Ιταλία - Λιθουανία 85-95

Σερβία - Λιθουανία 64-67

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ:

Ισπανία-Σερβία 70-80

Τουρκία - Ισπανία 77-104

Ισπανία - Ιταλία 98-105

Ισλανδία - Ισπανία 73-99

Γερμανία - Ισπανία 76-77

Ισπανία - Πολωνία 80-64

Ισπανία - Ελλάδα 73-71

Ισπανία - Γαλλία 80-75 παρ.

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα