Ιβάνοβιτς: "Δεν παραδίδομαι ποτέ!"

O πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2015, τονίζοντας πως παρά τις απουσίες θα παλέψει με τους παίκτες που έχει για ό,τι καλύτερο.

Ιβάνοβιτς: "Δεν παραδίδομαι ποτέ!"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ 2015, καθώς βρίσκεται στον πάγκο της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στις σημαντικές απουσίες των Βόσνιων, τονίζοντας πως -παρά τις δυσκολίες- δεν παραδίνεται ποτέ και θα παλέψει με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του για ό,τι καλύτερο.

"Ένιωσα τεράστια έκπληξη. Πραγματικά! Πίστεψα ότι θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Τελέτοβιτς και τον Τζέντοβιτς. Μαζί τους η Βοσνία & Ερζεγοβίνη θα ήταν μια πολύ επικίνδυνη ομάδα σε αυτό το Eurobasket. Για τον Νούρκιτς δεν ήμουν σίγουρος αφού είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και η συμμετοχή του ήταν εξαρχής αμφίβολη. Δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι παραπάνω, από τη στιγμή που δεν θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Ας εστιάσουμε καλύτερα στους παίκτες που θυσιάζουν μέρος των διακοπών τους και θα κάνουν τα πάντα για την εθνική ομάδα. Πλέον εστιάζουμε σε αυτούς που έχουμε".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όμως δεν παραδίδομαι ποτέ. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και με τους παίκτες μου. Παλεύουμε μαζί. Αν προκριθούμε στην επόμενη φάση, θα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία. Η Βοσνία & Ερζεγοβίνη είναι μια ομάδα που πιστεύω πολύ και θεωρώ ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Παραμένουμε ρεαλιστές".

Η Βοσνία & Ερζεγοβίνη συμμετέχει στον Α' όμιλο (Μονπελιέ) μαζί με τη συνδιοργανώτρια Γαλλία και τις Πολωνία, Ισραήλ, Ρωσία και Φινλανδία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK