Ανάμεσα σε δυο αγάπες και τρεις... διαιτητές ο Σάρας

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξεκαθάρισε πως αγαπά τον Παναθηναϊκό όμως οι "πράσινοι", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, πήραν τη νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις λόγω των διαιτητικών λαθών! Ποια ερώτηση τον εκνεύρισε.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
saras EUROKINISSI

Χωρισμένος στα δυο ή για να πούμε καλύτερα στα... τρία. Ο Σαρούνας Γιατσικεβίτσιους αποθεώθηκε από το ΟΑΚΑ, ανταπέδωσε το χειροκρότημα και δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι... αγάπη. Αγάπη όμως έχει και για την Ζαλγκίρις, οπότε η καρδιά του μοιράστηκε στη μέση.

Αιτία οι διαιτητές, όπως είπε, του αγώνα. Οι αποφάσεις τους έπαιξαν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τα λεγόμενα του, γεγονός που τον έβγαλε εκτός εαυτού πολλές φορές στο ματς.

" Πριν πω αυτό που θέλω αρχικά, θα ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί θα ακολουθήσει κάτι αρνητικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την θερμή υποδοχή. Είναι ωραία να έρχομαι πάλι εδώ. Αρχίσαμε πολύ άσχημα. Δεν προετοίμασα καλά την ομάδα μου για να παλέψει.

Οι διαιτητές καθόρισαν το παιχνίδι. Μην μου κρατάτε κακία. Αγαπώ αυτό το σύλλογο, αλλά είμαι σε έναν σύλλογο που επίσης αγαπώ κι εκπροσωπώ τώρα" .

Όταν ο Σάρας ρωτήθηκε να διευκρινίσει σε ποιες ακριβώς φάσεις αναφέρεται, έδειξε έκπληκτος, ειρωνικός και εκνευρισμένος ταυτόχρονα " Σε ποιο μέρος του αγώνα; Σε ποια φάση; Για ποια φάση απ' όλες; Αλήθεια μου κάνεις αυτή την ερώτηση; Ουάου", απάντησε ο κόουτς της Ζαλγκίρις, θεωρώντας ότι υπήρχαν πολλά σφυρίγματα που ευνόησαν τον Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK