Željko Obradovic - The MAN (VIDEO)

Το ΑΠΟΛΥΤΟ VIDEO για τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Το Contra.gr ξετυλίγει τη ζωή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με εικόνα και ήχο (3 λεπτά). Τα τρόπαια, τα μαύρα μαλλιά, οι κόντρες του, οι φίλοι του, οι μεγάλοι αντίπαλοί του περνούν σαν film από τις οθόνες σας.

Željko Obradovic - The MAN (VIDEO)

Όλος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σ’ ένα τρίλεπτο video παραγωγής του Contra.gr. Ο παίκτης που σε μια νύχτα (το 1991) έγινε κόουτς για να σαρώσει τα πάντα στο διάβα του. Από τη μάνα Παρτιζάν και την εθνική Σερβίας, στην αγκαλιά της Μπανταλόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τρεβίζο του Παναθηναϊκό που έμεινε 13 ολόκληρα χρόνια, και τώρα της Φενέρμπαχτσε.

Μια πορεία λαμπρή, σαν το παλιό κρασί που στην πορεία των χρόνων ωρίμασε και έγινε αξίας ανεκτίμητης. Μια πορεία που συνοδεύτηκε από δεκάδες τίτλους, αμέτρητες προσωπικές διακρίσεις και κυρίως καθολική αναγνώριση από τον μπασκετικό και όχι μόνο κύκλο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο «Special One» της πορτοκαλί μπάλας, είναι ο προπονητής που αλλάζει τη μοίρα ομάδων, είναι δάσκαλος, παράδειγμα προς μίμηση για τους προπονητές εκείνους που θέλουν να νιώσουν το ίδιο επιτυχημένοι στη δουλειά τους.

Το video του Contra.gr θυμίζει μονάχα ένα κομμάτι της διαδρομής του προς την κορυφή πριν επιστρέψει για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο σπίτι του, όπως ο ίδιος επαναλαμβάνει διαρκώς.

Διαβάστε ακόμη

"Ο Ιωαννίδης δεν είναι winner" και οι υπόλοιπες ατάκες του Ζοτς

Ομπράντοβιτς στο Contra.gr: Δεν θα χαιρετούσα τον Σπανούλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK