Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Καλύτερη χωρίς Τζεντίλε η Μιλάνο, έκανε πλάκα η Μπασκόνια, ξέσπασε η Εφές

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Καλύτερη χωρίς Τζεντίλε η Μιλάνο, έκανε πλάκα η Μπασκόνια, ξέσπασε η Εφές
Λαφαγέτ Μιλάνο

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μιλάνο: Στην... πρόβα πριν από το ματς στο ΣΕΦ η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα πήρε σχετικά καλό βαθμό. Μολονότι έπαιξε ξανά χωρίς τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, στηρίχθηκε στην ομαδικότητα και επικράτησε 78-71 στο Καντού. Ο Όλιβερ Λαφαγέτ είχε 18 πόντους, ενώ κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Τζαμέλ ΜακΛιν με 15 πόντους (7/11 δίποντα), 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Μπασκόνια: Με 14 πόντους (5/9 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4/4 βολές) και 7 ριμπάουντ σε 19:34 λεπτά από τον Γιάννη Μπουρούση, η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ισοπέδωσε με 90-66 τη Σαραγόσα στο "Πεμπεγιόν Πρίνθιπε Φελίπε" και έφτασε τις επτά νίκες σε οκτώ ματς της ACB. Πρώτος σκόρερ των Βάσκων ήταν ο -άποντος στο ΣΕΦ- Τορνίκε Σενγκέλια με 21 πόντους (7 ριμπάουντ), ενώ 17 είχε ο Ντάριους Άνταμς με 5/6 τρίποντα!

Εφές: Μία του βάθους και μια του ύψους η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, στο κυριακάτικο ματς του τουρκικού πρωταθλήματος νίκησε 94-66 την Μπελεντίγεσπορ και άφησε πίσω την απρόσμενη ήττα με τη Μιλάνο στην Ευρωλίγκα. Με 21 ασίστ και πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (πρώτος ο Άλεξ Τάιους με 15) έχτισαν διψήφια διαφορά στην τρίτη περίοδο και από τότε δεν απειλήθηκαν στο ελάχιστο, φτάνοντας τις πέντε νίκες στα επτά ματς που έχουν δώσει εφέτος.

Λιμόζ: Σε εντός έδρας ήττα 64-52 από την πρωτοπόρο Βιλερμπάν υποχρεώθηκε η Λιμόζ στο Μπομπλάν. Παρά τα 5/9 τρίποντα και τους 17 πόντους του Σαφάρτζικ οι "λιμουζό" έχασαν τις τρεις από τις τέσσερις περιόδους και έφτασαν στο 5-5 μετά από 10 αγωνιστικής στο γαλλικό πρωτάθλημα, κατρακυλώντας στη 12η θέση. Με 16/58 εντός πεδιάς, ιδιαίτερη τύχη δεν είχαν.

Τσεντεβίτα: Τις εννέα νίκες σε δώδεκα ματς της Αδριατικής Λίγκας έφτασε η ομάδα του Μρσιτς μετά το οριακό 75-72 επί της Παρτιζάν. Οι γηπεδούχοι πήραν 13 πόντους από τον Μπίλαν και 12 από τον Πούλεν. Ο Αμερικάνος μάλιστα δύο κρίσιμες βολές για το 73-71, προτού ο Μπάμπιτς σφραγίσει τη νίκη της Τσεντεβίτα. Οι Παρτιζάνοι πλήρωσαν την αδυναμία να μαζέψουν ένα αμυντικό ριμπάουντ την κρίσιμη στιγμή, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην προλάβουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK