Ο Κλέιζα σε ρόλο... Μέσι και αποκλειστικά videos από την προπόνηση του Ολυμπιακού

Ο Κλέιζα σε ρόλο... Μέσι, το Παλέ ντε Μπερσί και η εξέδρα που θα φιλοξενήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Τάσος Μαγουλάς μεταδίδει από το Παρίσι.

Ο Κλέιζα σε ρόλο... Μέσι και αποκλειστικά videos από την προπόνηση του Ολυμπιακού

Το contra.gr σας παρουσιάζει το Παλέ ντε Μπερσί

Λιγότερο από 48 ώρες πριν από τους αγώνες, το "Παλέ ντε Μπερσί" είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το φάιναλ φορ. Οι διοργανωτές ξεκίνησαν από τη Δευτέρα το πρωί για να φτάσουν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, καθώς χρειάζονταν αρκετές αλλαγές.

Εκείνο που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι το βαθύ κόκκινο χρώμα σε όλο το εσωτερικό του γηπέδου κυρίως δε στα καθίσματα. Καλός οιωνός για τον Ολυμπιακό; Οψόμεθα.

Για λόγους οικονομίας, ή αν προτιμάτε επειδή οι απαιτήσεις των Γάλλων είναι πολύ υψηλές, για χρήση έχει δοθεί μόνο ένα μέρος με αποτέλεσμα όλο οι χώροι ουσιαστικά να βρίσκονται πολύ κοντά, τα δε αποδυτήρια μοιάζουν στενά για τα δεδομένα των ομάδων ενώ δεν παραδίδονται άλλοι χώροι στους διοργανωτές για να παρουσιάσουν μία πιο γεμάτη εικόνα του φάιναλ φορ.

Το μεγαλύτερο μέρος της, ούτως ή άλλως, κόκκινης εξέδρας θα καταληφθεί από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Όπως μας τόνισε ο Χρήστος Σταυρόπουλος, γενικός διευθυντής των κυπελλούχων, αναμένονται από την Πέμπτη 5000 φίλαθλοι οι οποίοι ήδη έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους και θα ταξιδέψουν το αργότερo το μεσημέρι της Παρασκευής. Στις τέσσερις γωνίες του Μπερσί, υπάρχουν τα εμβλήματα των ομάδων για να ορίσουν τις θέσεις των φιλάθλων. Οι πιο...επίσημοι θα καθίσουν στο παρκέ. Και μιας και ο λόγος για διοικητικούς παράγοντες, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναμένονται το μεσημέρι της Πέμπτης στην γαλλική πρωτεύουσα και θα δώσουν το παρών στην βραδινή προπόνηση (19.30).

Ο Κλέιζα έγινε... Μέσι

Το contra.gr σας μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού επί γαλλικού εδάφους. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του δουλεύουν χωρίς πολλά λόγια ετοιμάζονται για τον πρώτο ημιτελικό, είχαν όμως την ευγενή καλοσύνη να μην ενοχληθούν από την κάμερά μας δείχνοντας ότι δεν υπάρχει καθόλου άγχος στην αποστολή.

Θα δείτε τα σουτ του Πεν, τις συμβουλές του Παπαλουκά και την επίδειξη ποδοσφαιρικής ικανότητας του Λίνας Κλέιζα που θυμίζει κάτι από Μέσι σε κορμί... Κράουτς. Μετά από αυτό γίνεται πάλι ο... πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ.

Έρρικα Ρούσσου OPINIONS

Το Δημοψήφισμα στα χρόνια της socialmediaκής χολέρας

Μία δημοσιογράφος πέρασε το κρίσιμο Σαββατοκύριακο του διαγγέλματος σκρολάροντας τις 'απόψεις των άλλων' και απορώντας πότε γίναμε τόσο κοινωνικοί ώστε να εκφράζουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, δημόσια.

Δημοψήφισμα ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι Έλληνες ανάμεσα στο ΝΑΙ και το ΟΧΙ

Το NEWS 247 δίνει το λόγο στους πολίτες. Τι θα ψηφίσει στις κάλπες την Κυριακή, 5 Ιουλίου και ποια "ψιλά γράμματα" βλέπουν πίσω από το ΝΑΙ και το ΟΧΙ; Ζυγίζουν τις συνέπειες, επιφυλάσσονται για το μέλλον και ξεδιπλώνουν τις αλήθειες τους που προβληματίζουν (Vid)

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα