Πού θα βρουν καλύτερο από τον Τρινκέρι...

Από την Ελλάδα έφυγε κυνηγημένος, χωρίς καν ν' ανακοινωθεί διαζύγιο. Στη Γερμανία ωστόσο είναι βασιλιάς και περιτριγυρισμένος από μπασκετοπαράγοντες που αναγνωρίζουν τη δουλειά του.

Πού θα βρουν καλύτερο από τον Τρινκέρι...

Ίσως είναι φτιαγμένος για ομάδες. Ίσως εκεί τον εκτιμούν περισσότερο απ' όσο τον εκτίμησαν στην Ελλάδα. Το σίγουρο είναι πως ο Αντρέα Τρινκέρι έχει βρει την υγειά του στο Μπάμπεργκ, ειδάλλως δεν θα υπέγραφε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο Ιταλός κόουτς, παρέα με τον Ανδρέα Καντζούρη και τους συνεργάτες του, έχει καταφέρει να κρατάει τη γερμανική ομάδα σε υψηλό επίπεδο παρά τις ετήσιες απώλειες παικτών και να την έχει στην Ευρωλίγκα κατακτώντας τον εγχώριο τίτλο. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τρινκέρι ήταν η ανταμοιβή για όσα έχει πετύχει τα τρία χρόνια που βρίσκεται εκεί και η απόδειξη εμπιστοσύνης στο έργο του.

Στο τεχνικό σταφ προστέθηκε πλέον και ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς, ο Μαυροβούνιος σουτέρ που είχε περάσει από Παναθηναϊκό - ΠΑΟΚ - Πανελλήνιο, και δούλευε στην Μπουντούτσνοστ.

Όλοι τους θα μοχθήσουν να παρουσιάσουν ένα φρέσκο σύνολο, παρόντος του Νίκου Ζήση, έστω κι αν έχουν ήδη φύγει οι Τάις, Στρέλνιεκς, Μέλι και πιθανόν ο Μίλερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK