Ο Τρινκιέρι ήθελε... Superman και Spiderman!

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ήταν απολαυστικός στη συνέντευξη Τύπου καθώ μίλησε για τους σούπερ ήρωες που χρειαζόταν η Μπάμπεργκ στη μάχη της στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ:

Για το χαμένο ματς με τον Παναθηναϊκό: "Είχαμε καλύτερο ranking, είχαμε σχεδόν διπλάσιες ασίστ από τον Παναθηναϊκό και χάσαμε. Το να χάσεις επτά βολές είναι μεγάλος αριθμός. Ηρθαμε με συγκεκριμένο πλάνο, τα καταφέραμε απέναντι στον Καλάθη όμως το παιχνίδι κρίθηκε στο σημείο που δεν κάναμε μεγάλα plays για να νικήσουμε. Ο Σίνγκλετον τις έβγαλε σε άμυνα και επίθεση. Ενας μεγάλος παίκτης είναι και σε άμυνα και σε επίθεση. Ο Μπουρούσης απόψε ήταν πολύ αποτελεσματικός.

Χρειάζεται κάποιοι παίκτες να κάνουν τον Superman και τον Spiderman, να κάνουν μεγάλα πράγματα απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Αν βάλουμε τους Avengers στα αποδυτήρια μήπως καταφέρουμε να νικήσουμε τις μεγάλες ομάδες. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έπαιξαν καλά οι παίκτες μου, ήταν εξαιρετικοί. Επαιξαν πολύ καλά απέναντι σε Ρίβερς και Φελντέιν χάρη στους οποίους ο Παναθηναϊκός έχει πάρει νίκες. Πρέπει να βρω λύση για να παίρνουμε τα παιχνίδια και να βρούμε λύσεις στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες".

Για την άσχημη εμφάνιση του Μέλι: "Έναν αριθμό θα σας πω: 43 επίσημα παιχνίδια. Και εδώ κάθε ματς είναι πόλεμος. Δεν μπορείς να περιμένεις ότι σε κάθε ματς κάθε παίκτης θα παίζει καλά. Είναι πάντα η ομάδα. Ποτέ δεν θα δείξω με το δάχτυλο έναν από τους παίκτες μου. Η ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι γεμάτη παιχνίδια κρίθηκαν από μεγάλες φάσεις, από παίκτες που είχαν έναν πόντο αλλά σκόραραν στη μεγάλη φάση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Παναθηναϊκός έχει το know how της νίκης
Πασκουάλ: "Δικό μου το σφάλμα για Τζεντίλε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK