Ζήσης: "Όταν πρέπει για την Εθνική"

Ο Νίκος Ζήσης απέφυγε να προεξοφλήσει το μέλλον του στην Εθνική ομάδα.

Ζήσης: "Όταν πρέπει για την Εθνική"
Ζήσης Μπάμπεργκ

Μέσα στις άλλες ερωτήσεις ως καλεσμένος της δημόσιας τηλεόρασης μετά τη μεγάλη νίκη της Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ, ο Νίκος Ζήσης ρωτήθηκε για την Εθνική ομάδα, αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοικτό.

O Έλληνας γκαρντ της γερμανικής ομάδας: " Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, κάναμε στο γήπεδο αυτό που κάνουμε ως ομάδα. Η ομάδα δεν έχει εγωισμούς, ήμασταν καλοί και διαβασμένοι στην άμυνα. Ρισκάραμε το σουτ, ήμασταν τυχεροί. Περιμέναμε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Πολλοί από τους συμπαίκτες μου δεν έχουν μάθει να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Είναι λογικό. Ποτέ δεν περιμέναμε πως θα είμαστε στο +24 στο ΣΕΦ. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός έχει το μέταλλο του πρωταθλητή.

Κάνοντας όμως λίγα έξυπνα πράγματα στο τέλος καταφέραμε να νικήσουμε. Η ομάδα μας δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα παραπάνω από το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε δύο σερί εκτός έδρας ματς στη Χίμκι και στην ΤΣΣΚΑ. Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, αν πιστεύουν ότι πάμε για την πρόκριση. Η ομάδα έχει κάποιους παίκτες που θα παίξουν στο τοπ επίπεδο τα επόμενα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Το Top16 είναι μαραθώνιος. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, αλλά έχει τα στοιχεία για να πάρει αυτό που θέλει. Το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό που έχει σκαμπανεβάσματα.

Έχουμε πει ότι όλοι θα ήθελαν να έχουν Έλληνες στην ομάδα του είτε παίκτες είτε προπονητές. Πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας ψάχνουν Έλληνες. Έχουμε από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε περήφανοι γι' αυτό.

Για την Εθνική δεν έχω να πω τίποτα. Θα τοποθετηθώ όταν θα έρθει η ώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Μπάμπεργκ 72-77

Τρινκέρι: "Μάθαμε από τα λάθη του παρελθόντος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK