Η Μπαρτσελόνα στο ίδιο σημείο με τον Παναθηναϊκό

Μετά τον Παναθηναϊκό ήρθε η σειρά της Μπαρτσελόνα, ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό του Ρίμπας, να βγει στην αγορά και να ψάξει για περιφερειακό οργανωτή.

Η Μπαρτσελόνα στο ίδιο σημείο με τον Παναθηναϊκό

Ο Πάου Ρίμπας υπέστη τον χειρότερο τραυματισμό που μπορεί να υποστεί αθλητής. Ρήξη αχιλλείου τένοντα, τραυματισμός που έχει "τελειώσει" πρόωρα καριέρες - με πιο χαρακτηριστικό (και αρκετά πρόσφατο) παράδειγμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ του Άρβιντας Ματσιγιάουσκας.

Αναγκαστικά η Μπαρτσελόνα έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για γκαρντ που θα καλύψει τον Ράις δεδομένου ότι ο Κόπονεν είναι ακόμη ανέτοιμος να προσφέρει, ενώ ο Ναβάρο, που στα δύσκολα μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση, αναρρώνει ακόμη. Πόσο εύκολο όμως είναι να βρεις παίκτη αυτήν τη χρονική περίοδο; Στον Παναθηναϊκό ξέρουν καλά και απαντούν καθόλου. Διότι τα κριτήρια που τίθενται, οικονομικά και όχι μόνο, είναι συγκεκριμένα και οι επιλογές περιορισμένες.

Με τον περιορισμό των δύο Αμερικανών στην ισπανική λίγκα ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας. Γι' αυτό και, προς το παρόν, ρίχνει στα βαθιά τον Στέφαν Πένο. Τον 19χρονο από το Βελιγράδι με ρίζες από τη Γουιάνα. Ελπίζοντας πως θα κερδίσει χρόνο έως ότου επανέλθουν οι τραυματίες και βρει συμπληρωματικό παίκτη για την περιφέρεια.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα