Μπαρτζώκας: "Πάντα δύσκολο να παίζεις εκεί..."

Τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ελέω ΟΑΚΑ και αντιπάλου επεσήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο πριν την αναχώρηση της Μπαρτσελόνα για την Αθήνα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγο πριν την αναχώρηση της Μπαρτσελόνα για την Ελλάδα, όπου το βράδυ της Τρίτης (24/1, 21:45) θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό σε ένα κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες για την 19η αγωνιστική της Euroleague, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη δύσκολη αποστολή των Καταλανών κόντρα στο σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ.

"Προχωράμε και πρέπει από εδώ και πέρα να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες και εκτός έδρας για να μπούμε στην 8άδα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Είναι πάντα δύσκολο να αγωνίζεσαι σε εκείνο το γήπεδο.

Είναι ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός θέλει επίσης αρκετά την νίκη σε αυτό το ματς. Αν θέλουμε να νικήσουμε, θα πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι", τόνισε αρχικά ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

"Από εδώ και πέρα κάθε ματς για εμάς είναι τελικός. Πρέπει να κάνουμε το βήμα μπροστά. Δεν έχει σημασία που τους νικήσαμε σχετικά άνετα στην Βαρκελώνη. Κάθε ματς είναι μία διαφορετική ιστορία.

Δεν έπαιξαν καλά κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, αλλά πριν λίγες μέρες νίκησαν τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες, έναν επίσης εξαιρετικό προπονητή, αλλά και μία ισχυρή έδρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Φαβεράνι είναι ο ψηλός που ήθελε ο Μπαρτζώκας, δεν δύει ο Αστέρας
Το "καρφί" του Μπαρτζώκα για τον αποπεμφθέντα Ντόρσεϊ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK