Σε..απόγνωση ο Μπαρτζώκας: "Μας συμβαίνουν πράγματα για ρεκόρ Γκίνες!"

Οπως ήταν φυσικό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής μετά τη νέα ήττα της Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά στη Βαρκελώνη από την Μπασκόνια.

Σε..απόγνωση ο Μπαρτζώκας: "Μας συμβαίνουν πράγματα για ρεκόρ Γκίνες!"

Ο Ελληνας κόουτς δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του: "Ολος ο κόσμος βλέπει ότι δεν παίζουμε καλά. Οταν ήρθα το καλοκαίρι ήξερα ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν περίμενα ότι θα είχαμε τόσους τραυματισμούς".

Επιλέγω πάντως το δρόμο να συνεχίσω να μάχομαι και να παλεύω. Εχουμε ακόμη μαθηματικές ελπίδες για πρόκρισή μας στην Ευρωλίγκα. Εχουμε ξοδέψει πολλά. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε προπόνηση και να βρούμε το δρόμο μας.

Η αλήθεια είναι ότι για το παιχνίδι δεν προετοιμαστήκαμε καλά. Η χημεία μας επηρεάζεται χωρίς δεύτερο γκαρντ. Τουλάχιστον οι νέοι παίκτες μας πάλεψαν μέχρι το τέλος. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι φυσιολογικές, η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα. Για ότι συμβαίνει υπεύθυνος είμαι εγώ. Δεν μπόρεσα όμως να επιλέξω την ομάδα, ήξερα επίσης ότι το φορμάτ της Ευρωλίγκα είναι δύσκολο.

Από την αρχή της σεζόν έχουμε 10 σοβαρούς τραυματισμούς. Είναι κακή τύχη, τι άλλο μπορώ να πω; Για ρεκόρ Γκίνες είναι αυτό που μας συμβαίνει. Πέρυσι στη Λοκομοτίβ δεν είχα ούτε ένα τραυματισμό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βγήκαν τα...μαντήλια στο "Παλάου Μπλουγκράνα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK