Το "καρφί" του Μπαρτζώκα για τον αποπεμφθέντα Ντόρσεϊ!

Η Μπαρτσελόνα "σχόλασε" νωρίς τον Τζόι Ντόρσεϊ για πειθαρχικούς λόγους και ο Γιώργος Μπαρτζώκας φρόντισε να υπενθυμίσει το "αμαρτωλό" παρελθόν του παίκτη με ατάκα του.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

O Tζόι Ντόρσεϊ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την Μπαρτσελόνα όμως αυτό δεν στάθηκε ικανό να εμποδίσει τους Καταλανούς να διακόψουν πρόωρα τη συνεργασία τους μαζί του. Και αυτό γιατί ο 33χρονος Αμερικανός ήταν... αδιόρθωτος σε μία ακόμα ομάδα του, προχώρησε σε πλήθος παραπτωμάτων και τελικά το τελευταίο από αυτό, οι κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά του ιατρικού επιτελείου της ομάδας για διαχείριση τραυματισμού του, έφερε και το οριστικό διαζύγιο.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλήθηκε μάλιστα να πάρει θέση για την απομάκρυνση του Αμερικανού σέντερ από το ρόστερ και φρόντισε να "καρφώσει" τον Ντόρσεϊ για τη συμπεριφορά του: "Η άποψή μου δεν έχει σημασία, αφού πρόκειται για απόφαση του συλλόγου. Δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο. Ο παίκτης ξέρει τι έγινε.

Δεν υπάρχει λόγος να πω εγώ κάτι γι αυτό, από τη στιγμή που ο σύλλογος αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον παίκτη. Η ιστορία του Τζόι (Ντόρσεϊ) με τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί είναι γνωστή. Όπου έχει πάει, έχει φύγει στη μέση της σεζόν, είτε κατόπιν δικής του απόφασής είτε γιατί τον έδιωξαν οι ομάδες. Πριν την Μπαρτσελόνα είχαν προηγηθεί η Μπασκόνια, ο Ολυμπιακός και η Γαλατάσαραϊ", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Ντόρσεϊ από την Μπαρτσελόνα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK