Κύριος ο Μπαρτζώκας: "Είμαι οπαδός του Πασκουάλ"

Δεν συνηθίζεται αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας έπλεξε το εγκώμιο του προκατόχου του Τσάβι Πασκουάλ.

Κύριος ο Μπαρτζώκας: "Είμαι οπαδός του Πασκουάλ"

Η ευτυχία είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να κρυφτεί. Και ο Γιώργος Μπαρτζώκας την Παρασκευή ήταν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος αφού υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα.

"Μιλάμε για το μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου. Είναι γνωστό παντού αυτό. Είναι μια τιμή για μένα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ" είπε αρχικά ο Ελληνας κόουτς.

"Δεν ήταν εύκολη η συμφωνία αφού είχα συμβόλαιο με την Κουμπάν όμως τελικά είμαι εδώ. Η νέα Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη. Εχω μεγάλο σεβασμό στη δουλειά του Τσάβι Πασκουάλ, είμαι οπαδός του" συνέχισε.

Εν κατακλείδι τόνισε: "Εχουμε δουλειά μπροστά μας. Η Μπαρτσελόνα πρέπει να παίζει ελκυστικό μπάσκετ και να παίρνει τίτλους".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μπαρτζώκας στην Μπαρτσελόνα
Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ