Έφερε τον Σέρχιο με τα λεφτά του Τεόντοσιτς

Η αποχώρηση του Μίλος Τεόντοσιτς αποδυνάμωσε την ΤΣΣΚΑ μέχρι ν' ανακοινωθεί ο ερχομός του Σέρχιο Ροντρίγκεθ και να ηρεμήσει ο Δημήτρης Ιτούδης.

Philadelphia 76ers' Sergio Rodriguez in action during an NBA basketball game against the Houston Rockets, Friday, Jan. 27, 2017, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Philadelphia 76ers' Sergio Rodriguez in action during an NBA basketball game against the Houston Rockets, Friday, Jan. 27, 2017, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Ο Δημήτρης Ιτούδης μπορεί να νιώθει τρισευτιχισμένος που δουλεύει σ' έναν οργανισμό όπως η ΤΣΣΚΑ. Ναι μεν η πίεση είναι μεγάλη και ο πήχης πολύ ψηλά, ταυτόχρονα όμως υπάρχει η άνεση για μεταγραφές που κρατούν το ρόστερ σ' ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

Ακόμη κι αν φύγει για το ΝΒΑ ο Μίλος Τεόντοσιτς, διότι στη θέση του υπάρχει ο τρόπος ν' αποκτηθεί ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Ο 31χρονος πλέι μέικερ, μετά από ένα χρόνο στους Σίξερς, γυρίζει στην Ευρώπη και θα γίνει ο πρώτος παίκτης από την Ισπανία που θα παίξει στη ρωσική ομάδα.

Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η απόκτησή του με συμβόλαιο δύο ετών με οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα. Χρήματα; Εκτιμάται ότι από τη στιγμή που οι Μοσχοβίτες έφτασαν να προσφέρουν 12 εκατομμύρια για τρία χρόνια στον Μίλος έδωσαν συνολικά ένα 10άρικο στον Σέρχιο για να τον κάνουν δικό τους.

" Είναι αποδεδειγμένα ένας παίκτης - νικητής, ένας έμπειρος γκαρντ, αλλά ταυτόχρονα έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να βελτιώσει τον εαυτό του", ανέφερε ο ενθουσιασμένος για την κίνηση Ιτούδης. " Είμαι σίγουρος ότι γρήγορα θα βρει κοινή γλώσσα με τους νέους συμπαίκτες του", συμπλήρωσε περιμένοντας από τον Ισπανό να ηγηθεί της περιφέρειας.

AP Photo/Matt Slocum

News 24/7

24MEDIA NETWORK