Ιτούδης: "Έχω συνηθίσει να με βρίζουν στο ΣΕΦ"

Δεν αγγίζουν τον Δημήτρη Ιτούδη τα όσα φωνάζουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ.

Ιτούδης: "Έχω συνηθίσει να με βρίζουν στο ΣΕΦ"
Iτούδης ΤΣΣΚΑ

"Συμβαίνει καιρό τώρα και το έχω συνηθίσει. Έχω ακούσει αρκετά από την εποχή που ήμουν συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Κατακτήσαμε 23 τίτλους και παίξαμε αναρίθμητες φορές στους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι κάτι που μου αποσπά την προσοχή και είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου", ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Sport Express.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό δήλωσε: "Δεν ήταν σε καμία περίπτωση φιλικό τα παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη όχι γιατί είχε χάσει την προηγούμενη μέρα η Λαμποράλ από την Μπάμπεργκ και υπερτερούσαμε στην ισοβαθμία, αλλά γιατί θα είχαμε το καλύτερο ρεκόρ στον όμιλό μας. Καταφέραμε να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Αλλά, πιστέψτε με, και για τον Ολυμπιακό δεν ήταν φιλικό το ματς της Παρασκευής. Αν βλέπατε τα μάτια τους, τις αντιδράσεις του πάγκου και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, θα καταλαβαίνατε τι σας λέω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK