Ο Σάρας "τρώει" τον Ιτούδη γιατί...

Φοβερό παρασκήνιο όσον αφορά το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη φέρνει στο φως της δημοσιότητας η "mundodeportivo". Τι περιμένει η ΤΣΣΚΑ για να πάρει "διαζύγιο" με τον Έλληνα κόουτς και να φέρει στη θέση του τον Σάρας;

Ο Σάρας "τρώει" τον Ιτούδη γιατί...

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είναι ένα από τα πιο "hot" ονόματα και πολλοί στην Ευρώπη ασχολούνται με το προπονητικό του μέλλον κι αν μετά την Ζαλγκίρις θα καθοδηγήσει κάποια από τις μεγάλες ομάδες της Euroleague.

Αρκετό καιρό τώρα το όνομά του Λιθουανού ακούγεται για την επόμενη ημέρα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ένα ισπανικό δημοσίευμα περιπλέκει τα πράγματα ως προς το μέλλον του πρώην σταρ του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ.

Συγκεκριμένα, το Καταλανικό Μέσο αποκαλύπτει ότι ο Σάρας έχει μπει στο μάτι της ομάδας του "κόκκινου στρατού" και σε περίπτωση που δεν κατακτήσει ο Δημήτρης Ιτούδης την Euroleague, τότε θ' αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και τη θέση του θα πάρει ο Γιασικεβίτσιους. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στον Παναθηναϊκό επί Ομπράντοβιτς.

Επισημαίνουμε πως ο Σάρας δεσμεύεται με την Ζαλγκίρις βάσει συμβολαίου για άλλον έναν χρόνο, αλλά το συμβόλαιό του είναι πολύ εύκολα να "σπάσει" όπως γράφουν οι Ισπανοί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK