Βατούτιν: "Πρότεινα επέκταση συμβολαίου στον Ιτούδη πριν τον τελικό!"

Στην αποκάλυψη ότι είχε προτείνει νέο συμβόλαιο στον Δημήτρη Ιτούδη ανεξαρτήτως αποτελέσματος του τελικού της Euroleague, προχώρησε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν.

Βατούτιν: "Πρότεινα επέκταση συμβολαίου στον Ιτούδη πριν τον τελικό!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ο Ιτούδης παραμένει. Τουλάχιστον μέχρι το πρωί (γέλια). Θέλω να σας πω ότι πριν τον τελικό-και το τονίζω αυτό-είχα συνάντηση με τον ατζέντη του Ιτούδη και του πρότεινα επέκταση συμβολαίου. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνει. Να ρωτήσετε τον ίδιο. Ο Ιτούδης κατάφερε να νικήσει τον δάσκαλό του σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Είναι ένας μοντέρνος προπονητής, με νέα φιλοσοφία, οι παίκτες τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται.

Είμαστε πρωταθλητές και το αξίζουμε. Έπρεπε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να ξεχάσουμε ό,τι είχε προηγηθεί, τις παλιές αποτυχίες και μα δείξουμε την αξία μας. Τα καταφέραμε!

Ήταν μια στιγμή χαράς, μια έκρηξη συναισθημάτων. Περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά τα καταφέραμε όλοι μαζί. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και αξίζαμε τον τίτλο όλοι μας. Από τον οδηγό του πούλμαν, μέχρι τον πρόεδρο", ήταν τα λόγια του Βατούτιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στον αέρα ο Ιτούδης: Αποθεώθηκε από τους παίκτες του!
Ο Ιτούδης αγκαλιά με την κόρη του
Iτούδης ο δεύτερος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK