Χρυσάφι για τον Ιτούδη από τον Βατούτιν

O Δημήτρης Ιτούδης οδήγησε την ΤΣΣΚΑ στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 8 χρόνια αναμονής και απίστευτων επενδύσεων και πλέον ετοιμάζεται να εξαργυρώσει την επιτυχία του με νέο, ηγεμονικό συμβόλαιο. Διαβάστε τι ετοιμάζεται να του προσφέρει ο Αντρέι Βατούτιν.

Χρυσάφι για τον Ιτούδη από τον Βατούτιν

Η επιτυχία της ΤΣΣΚΑ στην Ευρωλίγκα του 2016 και η επιστροφή της στον ευρωπαϊκό θρόνο μετά από 8 χρόνια ανομβρίας αναμένεται να αλλάξουν άρδην τα οικονομικά δεδομένα στη σχέση της πρωταθλήτριας Ευρώπης με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο ισχυρός άνδρας των Μοσχοβιτών, ο Αντρέι Βατούτιν, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την επιτυχία της ομάδας και του ετοιμάζετε να σπρώξει ζεστό χρήμα για να έρθει το back to back τρόπαιο του 2017.

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Ιτούδη θα ανανεωθεί και πολύ σύντομα ο Ελληνας προπονητής θα βάλει την υπογραφή του σε συνεργασία τριών ετών (κλειστή) η οποία θα του επιφέρει 2.000.000 εκ ευρώ το χρόνο (μαζί με τις αμοιβές των συνεργατών του).

Ο Ιτούδης έχει μαζί του από το ξεκίνημα της θητείας του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Αντρέα Πιστόλη, τον Αντον Γιούντιν, τον πρώην παίκτη του Ντάρελ Μίντλετον και τους γυμναστές Κώστα Χατζηχρήστο και Εβγκένι Μπούριν. Το επιτυχημένο τιμ θα μείνει φυσικά ως έχει αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Ως προς το έμψυχο δυναμικό ο Βατούτιν είναι έτοιμος να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του κόουτς αλλά να κάνει και το κάτι παραπάνω. Ποιο είναι αυτό; Να φέρει στη Μόσχα μεγάλο αστέρα του ΝΒΑ είτε Αμερικανό είτε Ευρωπαίο το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση. Την επιθυμία του αυτή ο Βατούτιν την είχε εκμυστηρευτεί και εφέτος στον Ιτούδη, ο Βεροιώτης κόουτς άναψε κόκκινο αφού ήθελε την ομάδα του απολύτως "σεταρισμένη" και πειθαρχημένη.

Από την πλευρά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αν και δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο, αναμένεται να ανανεώσει μέχρι το 2020 αφού η Φενέρμπαχτσε του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Η αμοιβή του Ζοτς θα εξακολουθήσει να είναι αστρονομική (θα αγγίζει, όπως και τώρα, τα 3εκ ευρώ) όμως δεν αποκλείεται το μπάτζετ των Τούρκων να υποστεί μία μικρή μείωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η πανάκριβη ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Στα σέρβικα τα έχωσε ο Ζοτς στον Ιτούδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK