Ίβκοβιτς: "Μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ευελπιστεί ότι η Εφές θα έχει πορεία καλύτερη από την περυσινή στο υπόλοιπο της Ευρωλίγκας, διεκδικώντας με αξιώσεις την πρόκριση στο Final-4.

Ίβκοβιτς: "Μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι"
Ίβκοβιτς Εφές

Χωρίς ιδιαίτερη σημασία χαρακτήρισε τη νίκη της Εφές στο ΣΕΦ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, υποστηρίζοντας πως αυτό που γλιτώνει πέφτοντας στον όμιλο με Φενέρμπαχτσε και Νταρουσάφακα είναι τα πολλά ταξίδια.

Ο κόουτς της τουρκικής ομάδας τόνισε: " Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ, είμαι πολύ τυχερός που επιστρέφω. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου.

Η νίκη μας ήταν δίκαιη γιατί ήμασταν καλύτερη ομάδα. Ανοίξαμε καλά το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο χάρη στην άμυνά μας. Ο έλεγχος του παιχνιδιού ανήκε στη δική μας πλευρά. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προσπάθησε σε όλο το παιχνίδι να ανατρέψει το σκορ με πιεστική άμυνα. Χωρίς τους Σπανούλη και Λοτζέσκι είναι πολύ διαφορετική ομάδα. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ό,τι καλύτερο. Πιστεύω πως θα συνεχίσει την καλή πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Η ομάδα μου θα είναι πιο έτοιμη στο Top 16

Το Top 16 είναι πολύ δυνατό και δύσκολο. Η ομάδα μου ταξιδεύει σε οικονομική θέση και είναι πολύ δύσκολα τα ταξίδια σε Ισπανία και Ρωσία. Δεν αλλάζει κάτι όμως, αφού ούτως ή άλλως πρέπει να είσαι στην πρώτη τετράδα για να προκριθείς, ίσως έχεις το πλεονέκτημα έδρας. Η Εφές δεν είναι φαβορί. Θέλει όμως να έχει λίγο καλύτερη πορεία από την περυσινή. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε, ένα - ένα παιχνίδι. Μετά, στα πλέι οφ κρίνονται όλα.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Μπράιαν. Είναι πολύ καλός παίκτης και απόλυτος επαγγελματίας. Είναι πρώτος στην προπόνηση και τα δίνει όλα. Θα έχει κι άλλη βελτίωση στο παιχνίδι του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Εφές 68-81

News 24/7

24MEDIA NETWORK