Ο Ομπράντοβιτς ξεμένει από παίκτες

Την εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι μπορεί να τη χωνέψει ο Ζοτς. Το γεγονός πως έχασε με τραυματισμό ακόμη ένα βασικό παίκτη του είναι αδύνατο...

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αν ψάξει κάποιος πως γίνεται η πανάκριβη Φενέρμπαχτσε με τον υπερεπιτυχημένο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της να στερείται αγωνιστικής σταθερότητας χάνοντας ακόμη και από την αδιάφορη Μακάμπι στην Πόλη, ας ρίξει μια ματιά στους τραυματισμούς που την έχουν πλήξει! Ιδίως το τελευταίο διάστημα η κακοδαιμονία μοιάζει περισσότερο με... κατάρα!

Διότι μετά τον Σλούκα ξαναχτύπησε ο Μπογκντάνοβιτς και τη Δευτέρα τέθηκε νοκ άουτ ο Τζίτζι Ντατόμε. Ο Ιταλός φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ώμο του και η εκτίμηση των γιατρών έκανε λόγο για απουσία τουλάχιστον τριών εβδομάδων! Τούτο σημαίνει πως θα χάσει τα υπόλοιπα ματς της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα (Εφές, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα), τα οποία θα ορίσουν τη θέση των πρωταθλητών Τουρκίας πριν από τα πλέι οφ, μαζί και όσα μεσολαβούν στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο "Ζοτς", για να μπορέσει να κρατήσει όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες στο ρόστερ του, επέλεξε να έχει μικρό ροτέισον. Πώς θα καλυφθεί τώρα το κενό; Με Νάναλι, Κάλινιτς και αναγκαστικά Μπένετ, ο οποίος θα πρέπει να βρει ρόλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK