Ομπράντοβιτς: "Δεν θέλουμε να είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει για τρίτη φορά στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Και ήταν για μία ακόμη φορά κεφάτος.

Ο Ζοτς τόνισε: "Τα συναισθήματα είναι πάντα ίδια. Δεν είναι απαραίτητο να τα επαναλάβω. Το παιχνίδι δεν είναι τόσο κρίσιμο, γιατί έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια. Το διαφορετικό στοιχείο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει τρεις νέους παίκτης στη διάθεσή του και είναι εντελώς διαφορετική ομάδα. Εχουμε πρόβλημα όσον αφορά τη συσσωρευμένη κούραση, καθώς δώσαμε τέσσερα παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα σε επτά ημέρες, ενώ έχουμε δύο σημαντικούς παίκτες εκτός, τον Πέρο Αντιτς και τον Κώστα Σλούκα, όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας.

Εχουμε ακόμα επτά παιχνίδια. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το αυριανό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς, μέχρι το επόμενο. Είμαστε σε καλή θέση, χάρη στο 7-0 και όλα εξαρτώνται από εμάς. Εχουμε ακόμα επτά παιχνίδια και από την αρχή του ομίλου ο στόχος μας ήταν να είμαστε στο Top-8 και είμαστε σε καλή θέση όπως φαίνεται τώρα. Όμως ακόμα είναι νωρίς.

Ο φόβος δεν υπάρχει για μένα. Εχουμε πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες για τους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού. Είμαστε σοβαρή ομάδα. Εχουμε κάνει σκάουτινγκ, έχουμε δει βίντεο. Τι νομίζετε; Ότι ήρθαμε εδώ και δεν ξέρουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε; Είδαμε πως έπαιξε ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ και το μοναδικό ερωτηματικό είναι πως και αν θα εμφανιστεί αύριο ο Χάντερ. Όμως αυτή δεν είναι ερώτηση για μένα, αλλά για τον Σάσα. Πάντα είναι δύσκολο απέναντι στον Παναθηναϊκό και ειδικά εδώ. Θυμάμαι τις δύο φορές που έχουμε έρθει εδώ, ήταν πολύ εύκολο για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα".