Ομπράντοβιτς: "Είμαι χαρούμενος στη Φενέρμπαχτσε, ελπίζω η συνεργασία να συνεχιστεί"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει μάθει ν' αντιμετωπίζει τις δουλειές του περιστασιακά. Ιδίως εκεί που τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη.

Ομπράντοβιτς: "Είμαι χαρούμενος στη Φενέρμπαχτσε, ελπίζω η συνεργασία να συνεχιστεί"
INTIME SPORTS

Συγκρίνοντας το πέρυσι με το εφέτος στη Φενέρμπαχτσε, ο "Ζοτς" εντόπισε τις διαφορές και ευχήθηκε η συνεργασία αυτή να επεκτείνεται όσο αντέχει στο χρόνο.

Χαρακτηριστικά τόνισε: " Σε σχέση με την περυσινή σεζόν νιώθω καλύτερα με την ομάδα, με τους παίκτες και την πόλη. Είναι μια διαφορετική χρόνια. Προστατεύσαμε τον κορμό του ρόστερ και καθένας μπορεί να καταλάβει τον άλλον περισσότερο. Γι' αυτό και πιστεύω ότι εφέτος η ομάδα ελκύει το ενδιαφέρον.

Διαθέτουμε μία μεγάλη βάση οπαδών που μας πιστεύουν. Η αγάπη για το μπάσκετ και η έδρα μας είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά μας. Είμαι χαρούμενος εδώ και είμαι επικεντρωμένος στο μπάσκετ. Ελπίζω πως αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί με τέτοιον τρόπο που άπαντες θα είναι ευχαριστημένοι".

Γνωρίζοντας από το παρελθόν ότι τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο πριν από τα πλέι οφ, ο Ομπάντοβιτς τόνισε πως " είμαστε ακόμη μακριά από το Final Four. Δεν θα μιλήσω ακόμη γι' αυτό, αφού υπάρχουν πράγματα που προηγούνται. Μας περιμένουν δύο παιχνίδια, τα πλέι οφ θα είναι δύσκολα, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θα σκεφτούμε κάθε βήμα ξεχωριστά".

Όπως προσέθεσε αυτό ακριβώς είναι το μυστικό της επιτυχίας: " Έχω αφιερώσει τον εαυτό μου σε όλους όσοι δουλεύουν στο σύλλογο και στους παίκτες. Καθένας σε σέβεται. Αν θέλεις να γίνεις επιτυχημένος κόουτς, καθένας πρέπει να είναι σημαντικός για σένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK