Ομπράντοβιτς: "Την Κυριακή θα είμαι με τη Ρεάλ!"

Απόλυτος και ξεκάθαρος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την προτίμησή του στον τελικό. "Υπήρξα κόουτς της Ρεάλ και την Κυριακή θα είμαι μαζί της. Εύχομαι τα καλύτερα", τόνισε.

Ομπράντοβιτς: "Την Κυριακή θα είμαι με τη Ρεάλ!"

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε ήθελε κάτι περισσότερο από τους παίκτες του, αναγνώρισε πάντως την ανωτερότητα της "βασίλισσας": " Η Ρεάλ έπαιξε πάρα πολύ καλά. Έχουν δημιουργούς, έβαλαν σουτ, πήγαν το σκορ ψηλά. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που παίξαμε άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Δώσαμε όλα τα ανοιχτά σουτ και φυσικά μας τιμώρησαν.

Έπαιξαν όπως παίζουν όλο το χρόνο και δίκαια, επαναλαμβάνω, νίκησαν. Η εμπειρία ήταν χρήσιμη για την ομάδα μου, για να χτίσεις κάτι χρειάζεται χρόνος. Η Ρεάλ έχει τέσσερα χρόνια σχεδόν το ίδιο ρόστερ, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε σε φάιναλ φορ.

Από εκεί και πέρα έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή με την ΤΣΣΚΑ και πλέι οφ κόντρα στη μεγάλη μας αντίπαλο, τη Γαλατασαράι για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ξέρετε ότι έχω υπάρξει κόουτς της Ρεάλ και για τον τελικό της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό της εύχομαι τα καλύτερα. Θα είμαι μαζί της" .

Ο "Ζοτς" ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά των διαιτητών και δήλωσε ότι "δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε γι' αυτό".

Διαβάστε ακόμη:

Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε 96-87

News 24/7

24MEDIA NETWORK