Θέλει Παπανικολάου η Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς!

Στα σκαριά ένα μεγάλο μεταγραφικό κόλπο-γκρόσο έχει η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή με τον Κώστα Παπανικολάου. Τα δεδομένα της υπόθεσης που ίσως αλλάξει τις ισορροπίες στην Ευρωλίγκα.

Θέλει Παπανικολάου η Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς!

Έτοιμος να κάνει ένα ακόμη κόλπο γκρόσο είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς της Φενέρμπαχτσε επιθυμεί διακαώς να φέρει ξανά στην Ευρώπη για λογαριασμό της ομάδας του τον Κώστα Παπανικολάου ο οποίος προσφάτως άλλαξε στέγη στο ΝΒΑ. Kατά πληροφορίες μάλιστα οι επαφές των δύο πλευρών έχουν ήδη αρχίσει και βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

O Ομπράντοβιτς εξήγησε το πλάνο του στον παίκτη και του είπε ότι θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Τρικαλινός φόργουορντ βρέθηκε πριν από δύο 24ωρα ως αντάλλαγμα στους Ντένβερ Νάγκετς μετά από ένα χρόνο παρουσίας στους Χιούστον Ρόκετς στους οποίους είναι η αλήθεια ότι δεν έπαιξε πολύ.

Θέλει Παπανικολάου η Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς!

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα μέτρησε 4,2 πόντους και 2,7 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 43 συμμετοχές, οι περισσότερες εκ των οποίων έλαβαν χώρα στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Παπανικολάου, που ειρήσθω εν παρόδω έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να παραμείνει στο ΝΒΑ, θα προσδώσει άλλη οντότητα στην Φενέρμπαχτσε και θα τις χαρίσει εκτός των άλλων, ταχύτητα, ριμπάουντ και καλό εξωτερικό σουτ. Στις επαφές του με τον Ζοτς τόνισε ότι το ΝΒΑ αποτελεί προτεραιότητά του αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη αν τυχόν οι Νάγκετς δεν του δώσουν τα αγωνιστικά εχέγγυα που ζητά.

Η τουρκική ομάδα έχει ήδη αποκτήσει τους Ντίξον, Ντατόμε, Αντιτς και Σλούκα αλλά προφανώς δεν θέλει να σταματήσει να ενισχύεται. Άλλωστε λεφτά στο ταμείο της υπάρχουν άφθονα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK