Το ανεπανάληπτο ρεκόρ του Ομπράντοβιτς!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς οδήγησε την Φενέρμπαχτσε σε νέα νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και μπορεί πλέον να καμαρώνει για ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία της Euroleague.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ICON

Άρχοντας Ζοτς μέσα σε ένα γήπεδο όπου ήταν το σπίτι του για 13 ολόκληρα χρόνια! Μετά το 71-58 της Τρίτης στο πρώτο ματς της σειράς η Φενέρμπαχτσε νίκησε ξανά τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Πέμπτης, αυτή τη φορά με 80-75, και πλέον, με το 2-0 στις βαλίτσες της επιστροφής για Τουρκία, είναι το ακλόνητο φαβορί για να βρεθεί στο Final-4 για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός καλείται να ανέβει ένα... βουνό αν θέλει να πάρει εκείνος το εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη αφού χρειάζεται να απαντήσει με "2 στα 2" την ερχόμενη εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη) ώστε να επιστρέψει τη σειρά στο ΟΑΚΑ και να πετύχει την απόλυτη ανατροπή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)  ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ICON

Το μεγάλο κατόρθωμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πέρα φυσικά από το γεγονός ότι πανηγύρισε μέσα σε λίγα 24ωρα δύο νίκες απέναντι στο πρώην δημιούργημά του (και ενώ είχε χάσει στις πρώτες 4 επισκέψεις του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος);

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΝΤΙΞΟΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΝΤΙΞΟΝ ICON

Μα φυσικά ότι είναι ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία της Euroleague που έχει οδηγήσει ομάδα σε δύο εκτός έδρας νίκες στο ξεκίνημα μίας νοκ-άουτ σειράς όπου είχε το μειονέκτημα της έδρας!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΑΝΤΙΤΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΑΝΤΙΤΣ ICON

Πλέον το μειονέκτημα έγινε σούπερ πλεονέκτημα για την Φενέρ με το διπλό σπάσιμο της έδρας (14-1 είχε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός στην regular season) και οι "πράσινοι" του Τσάβι Πασκουάλ καλούνται να κάνουν τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της Euroleague αν θέλουν να επιστρέψουν σε Final-4 μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK