"Ζοτς" για Σλούκα: "Θέλω να είναι ηγέτης και θα γίνει"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στην κάμερα του OTE TV για τον Κώστα Σλούκα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επεσήμανε πως ζητά από τον Έλληνα άσο να είναι ηγέτης και θα γίνει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

"Ζοτς" για Σλούκα: "Θέλω να είναι ηγέτης και θα γίνει"

O επί σειρά ετών προπονητής του Παναθηναϊκού, που από το 2013 κάθεται στον πάγκο της Φενέρ, κλήθηκε να σχολιάσει τη συνεργασία του με τον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Σλούκα και τη συνεργασία τους: "Ο Σλούκας πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα μου και είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Θέλω να είναι ένας από τους ηγέτες και πιστεύω θα γίνει. Θέλω να παίζει ελεύθερα. Καταλαβαίνει το παιχνίδι. Είναι καλό για αυτόν που έχει έναν άλλον στόχο στη ζωή του.

Είναι καλός παίκτης, αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά και έχει χαρακτήρα που μου αρέσει. Εγώ του μίλησα το καλοκαίρι και του έδωσα την πιθανότητα να έρθει στη Φενέρ. Αυτός αποφάσισε για τη ζωή του. Ουδείς παίκτης μπορεί να παίζει 35-40 λεπτά. Το σημαντικό, όμως, είναι ο παίκτης να νιώθει σημαντικός για την ομάδα".

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: "Ο Σάσα ήταν παίκτης μου στην Παρτιζάν και στην Εθνική. Είμαστε φίλοι και είμαι χαρούμενος που δουλεύει στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να πάει καλά στον Παναθηναϊκό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σλούκας: "Δεν είμαι ο νέος Σπανούλης. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την απόφασή μου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK