Μπουρούσης: "Κάποιοι έλεγαν πως θα χάσουμε με 30 πόντους"

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναφέρθηκε στους λόγους που έφεραν την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, στάθηκε στο σουτ του Άνταμς στο φινάλε, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία, αλλά και τον τίτλο του MVP.

Μπουρούσης: "Κάποιοι έλεγαν πως θα χάσουμε με 30 πόντους"

H εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση (22 π, 10 ρ) δεν έφθασε στην Μπασκόνια, η οποία γνώρισε την ήττα με 88-77 από τη Φενέρμπαχτσε.

Μετά το τέλος του αγώνα, Έλληνας σέντερ μίλησε στη μικτή ζώνη κι αναφέρθηκε στους λόγους που έφεραν την ήττα, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία, αλλά και τον τίτλο του MVP.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Όταν πήγαμε στην παράταση είχαμε ξεμείνει από δυνάμεις, λογικό είναι. Η Φενέρμπαχτσε έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο στην αρχή της παράτασης. Πιστεύω ότι κάναμε λάθος επιλογή στο τέλος στην επίθεση, έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να πάρουμε καλύτερη απόφαση. Από εκεί και πέρα, είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία της ομάδας και όλη την διάρκεια. Υπάρχει στενοχώρια, τουλάχιστον το παλέψαμε και πήγαμε το ματς στην παράταση. Αν μη τι άλλο μας είχαν όλους ξεγραμμένους ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι και έλεγαν ότι θα χάσουμε με 30 πόντους".

Για το σουτ του Άνταμς στο φινάλε τόνισε: "Κουράστηκε, ήθελε να πάρει το σουτ, έγινε, τι να κάνουμε; Σίγουρα, εντάξει... Αλλά, με αυτά τα παιδιά και με αυτό το στυλ μπάσκετ ήρθαμε εδώ. Με αυτό το στυλ μπάσκετ πήγαμε στην παράταση. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει και στον τελικό. Αν μου πεις πώς αισθάνομαι, αισθάνομαι υπερήφανος για την ομάδα μου".

Σε ερώτηση για τη διαιτησία, αλλά και τον τίτλο του MVP, ανέφερε: "Τι να το κάνεις το MVP ρε παιδιά; Εντάξει, τώρα, τι διαιτησία; Άσ' την την διαιτησία, τελείωσε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το show του Μπουρούση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Το απίθανο buzzer beater τρίποντο του Μπουρούση
Οι φάσεις του Μπουρούση που έκαναν τον κόσμο να φωνάζει "MVP"

News 24/7

24MEDIA NETWORK