Μπουρούσης: "Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία"

Για τη μάχη της Μπασκόνια με τη Φενέρμπαχτσε και την ήττα που του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την κούπα της Ευρωλίγκας, μίλησε ο Γιάννης Μπουρούσης στο Novasports1.

Μπουρούσης: "Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία"

Αρχικά, ο Έλληνας σέντερ έκανε πλάκα για τον κακό ήχο της σύνδεσης με τον Βερολίνο (βγήκε στην εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού μέσω skype), ρίχνοντας τις ευθύνες στην... γερμανική κυβέρνηση: "Φαίνεται πως έχει κόψει η Μέρκελ τον ήχο!", είπε χαριτολογώντας.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Βλάντο Γιάνκοβιτς που ήταν καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής: "Περαστικά στον Βλάντο. Του εύχομαι να το ξεπεράσει και καλή ανάρρωση".

Κι έπειτα, μίλησε για τον χαμένο ημιτελικό της Παρασκευής με την Φενέρ: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία ομάδα με τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σε ένα σουτ. Στην παράταση δεν αντέξαμε. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Είναι η στενοχώρια που σου μένει όταν κρίνεται ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στενοχωρημένοι λόγω προσπάθειας. Τα δώσαμε όλα. Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ".

Για τον κυριακάτικο τελικό, είπε: "Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κριθεί στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Σίγουρα θα δούμε παιχνίδι τακτικής. Ο μικρός τελικός είναι ψυχοφθόρος. Άντε να παίξουμε, να τελειώνουμε. Έχουμε μπροστά μας το ισπανικό πρωτάθλημα και τα πλέι οφ".

Ερωτηθείς για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να επιστρέψει Ελλάδα, απέφυγε να απαντήσει: "Είμαι καλά εδώ. Δεν είναι η ώρα να απαντήσω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK