Ο Ιτούδης έκανε το σταυρό του: "Ευτυχώς δεν μας... σκότωσαν"

Με τους παλμούς να έχουν πέσει πλέον ο Δημήτρης Ιτούδης βρήκε ξανά τη διάθεσή του, αφήνοντας πίσω του τον αποκλεισμό και βάζοντας τους επόμενους στόχους.

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
itoudis EUROKINISSI SPORTS

Η προσπάθειά του να ξεχάσει αφήνοντας πίσω ό,τι συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής ήταν παραπάνω από εμφανής. Ταυτόχρονα όμως ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένος με το γεγονός πως ο ημιτελικός χάθηκε, με τον τρόπο που αυτό έγινε, και μαζί χάθηκε η ευκαιρία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να διατηρήσει όσα με ιδρώτα κέρδισε πέρυσι στο Βερολίνο.

Με αποτέλεσμα τον... αχρείαστο αγώνα της τρίτης θέσης.Ο Δημήτρης Ιτούδης (ξανα)ρωτήθηκε τι έφταιξε. Δεν πρωτοτύπησε. Επανέλαβε πως τα μεγάλα σουτ του Ολυμπιακού, η συμβολή των εφεδρικών και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ όρισαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τη μοίρα του αγώνα. "Αυτό δηλαδή που κάνει όλη τη χρονιά", ανέφερε.

Τον ρωτήσαμε, με αφορμή αυτό, αν έχει να προσάψει οτιδήποτε στους παίκτες του, επειδή την ίδια στιγμή έκανε λόγο για έξτρα διάθεση των "ερυθρόλευκων" να πέσουν σε κάθε φάση. "Τα παράπονά μου μένουν στις τέσσερις γραμμές και αφού πρώτα δούμε το βίντεο", αποκρίθηκε, λέγοντας επίσης πως το σύστημα των πλέι οφ θα ήταν περισσότερο δίκαιο για να μην πηγαίνει χαμένος ο κόπος όλης της σεζόν σ' ένα ματς.

Κι έκλεισε τη μίνι συνέντευξή του κάνοντας (στην κυριολεξία) το σταυρό του για το γεγονός πως "δεν μας σκότωσε κάποιος από τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς στεκόμαστε εδώ πέρα ζωντανοί", όταν κλήθηκε ν' απαντήσει για το αν ο Σπανούλης ή ο Μάντζαρης ήταν εκείνος που έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά. "Μας πλήγωσαν ναι", κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK