Ο κουρεμένος Ντατόμε ζήλεψε τη δόξα του... Καμορανέζι!

Ο Τζίτζι Ντατόμε άφησε τον Πέρο Άντιτς να του κόψει μέρος από την κοτσίδα του θυμίζοντας αντίστοιχο σκηνικό το 2006 μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την εθνική Ιταλίας (VIDEOS).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ευτυχία των παικτών της Φενέρμπαχτσε μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού στο "Sinan Erdem" ήταν τόσο μεγάλη ώστε δύο από τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να πρωταγωνιστήσουν σε ένα τρελό σκηνικό: με τον Πέρο Άντιτς να παίρνει το ρόλο του... κουρέα και τον Τζίτζι Ντατόμε να δέχεται να χάσει ένα μέρος από το μακρύ μαλλί του!

Το περιστατικό αυτό ήταν αναμφίβολα ένα από τα highlights στο τρίτο ημίχρονο του τελικού της Euroleague, με τα ιταλικά ΜΜΕ να θυμούνται ωστόσο πως υπάρχει και άλλος Ιταλός αθλητής αυτό τον αιώνα που έχει δεχτεί -πάνω στο μεθύσι του θριάμβου- να αποχωριστεί λίγα από τα μαλλιά του.

Αυτός ήταν ο Μάουρο Καμορανέζι ο οποίος μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 από την εθνική Ιταλίας άφησε τον Μάσιμο Όντο να πάρει ψαλίδι και να του αφαιρέσει ένα μέρος από την πλούσια κώμη του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK