Ο Ομπράντοβιτς ΑΠΑΙΤΕΙ: "Σεβαστείτε τον Ολυμπιακό, σε γήπεδο και δρόμους"

Τα μαχαιρώματα της Παρασκευής θορύβησαν τον "Ζοτς" και πριν από τον τελικό με τον Ολυμπιακό ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε

Ο Ομπράντοβιτς ΑΠΑΙΤΕΙ: "Σεβαστείτε τον Ολυμπιακό, σε γήπεδο και δρόμους"

Η συνέντευξη Τύπου σημαδεύτηκε αφενός από την επιλογή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην αναφέρει ούτε μια φορά το όνομα του Βασίλη Σπανούλη αφετέρου από την παρέμβασή του προκειμένου να στείλει μήνυμα φιλοξενίας.

Ο "Ζοτς", γνωρίζοντας καλά την επικινδυνότητα της κατάστασης και μαθαίνοντας προφανώς τι ακριβώς συνέβη την Παρασκευή, θέλησε ακόμη και χωρίς ερώτηση να πει αυτό που ήθελε να πει.

" Με συγχωρείτε για τη διακοπή. Πρέπει να πω κάτι που θεωρώ σημαντικό", ανέφερε όταν πήρε το λόγο και άπαντες σάστισαν. Προτού τον ακούσαν να λέει πως "όπως όλοι γνωρίζετε, το Final-4 διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, μπροστά στους φιλάθλους μας. Γι' αυτό και θέλω να τους παρακαλέσω να είναι σωστοί απέναντι στον Ολυμπιακό και ειδικά απέναντι στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Να είναι φιλόξενοι απέναντί τους και να τους σεβαστούν. Όχι μόνο στο παιχνίδι, αλλά και στους δρόμους".

Τον Ζοτς, σ' αυτές τις περιπτώσεις, οφείλεις να τον ακούς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK