Ο Σπανούλης μίλησε για σεβασμό και ο Πρίντεζης για το μυστικό της πρόκρισης

Η κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει ενόψει του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ και οι δύο αρχηγοί του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης έδωσαν το σύνθημα ενόψει της μάχης με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

EUROLEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÓÔÏ ABDI IPEKCI ARENA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÓÔÏ ABDI IPEKCI ARENA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 για την μάχη με την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ:

Για την επιστροφή των “ερυθρόλευκων” στο “Sinan Erdem” που είχαν κατακτήσει τον τίτλο στη EuroLeague το 2012: “Έχουν περάσει πέντε χρόνια από εκείνη την όμορφη στιγμή που κατακτήσαμε το τρόπαιο. Τώρα είναι ένα νέο παιχνίδι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ κι έχουμε μία νέα πρόκληση μπροστά μας”.

Για τα καλά λόγια που είπαν οι αντίπαλοι για τον Ολυμπιακό: “Είναι όμορφο ν” ακούς καλά λόγια. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τον σεβασμό όλης της Ευρώπης με όσα έχει πετύχει αλλά συγκεντρωνόμαστε στον στόχο μας και είμαστε έτοιμοι για την πρώτη αναμέτρηση στο Final Four απέναντι στην ΤΣΣΚΑ”.

Για το “κλειδί” που θα δώσει την πρόκριση: “Πιστεύω σε αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικό να μην κάνεις λάθη και να έχεις τον έλεγχο στα ριμπάουντ. Φυσικά σημαντικά ρόλο παίζουν και τα ποσοστά ευστοχίας, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να τα πάμε καλά σε αυτούς τους τομείς”.

Για τους Μίλος Τεόντοσιτς και Νάντο Ντε Κολό: “Είναι οι δύο ηγέτες της ΤΣΣΚΑ και πρέπει να τους περιορίσουμε. Έχουμε ένα πλάνο που πρέπει ν” ακολουθήσουμε και θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό”.

Για τον αν υπάρχει πίεση και άγχος για τον τον ημιτελικό: “Αυτό θα φανεί στο γήπεδο…”

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ:

Για το που θα κριθεί ο ημιτελικός με την ΤΣΣΚΑ: “Αυτά τα παιχνίδια έχουν διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με όσα έχουν προηγηθεί. Πρέπει να κάνεις καλά τα βασικά πράγματα πάνω στο παρκέ απέναντι σε μία ομάδα, με μεγάλη ποιότητα, χημεία και ρόλους. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να τα καταφέρουμε”.

Για το αν είχαν βγει συμπεράσματα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ: “Βαθμολογικά ήταν αδιάφορο εκείνο το παιχνίδι. Αυτές οι αναμετρήσεις είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με ένα νοκ άουτ ματς στο Final Four”.

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς που έχει ταλαιπωρηθεί από πρόβλημα τραυματισμού: “Δεν είναι μόνο ο Μίλος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα είναι και ο Ντε Κολό. Γενικά όλοι οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ θέλουν προσοχή κι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, ώστε να τους αντιμετωπίσουμε”.

Για το αν υπάρχει μυστικό που θα δώσει την πρόκριση: “Το μυστικό σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι να κάνεις σωστά αυτά που σε έφεραν εδώ. Μπορεί να είναι γιορτή, ένα Final Four, όμως εμείς πρέπει να εφαρμόσουμε όσα γνωρίζουμε καλά”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK