Ο Χάντερ απαντάει στο Contra.gr: "Σπανούλης ή Σλούκας;"

Ο Οθέλο Χάντερ άλλαξε... στρατόπεδο και θα δει τον τελικό της Κωνσταντινούπολης από την κερκίδα. Το Contra.gr βρήκε τον Αμερικανό και του έθεσε το εξής ερώτημα. "Σπανούλης ή Σλούκας;". Η απάντηση στο κείμενο (VIDEO).

Ο Χάντερ απαντάει στο Contra.gr: "Σπανούλης ή Σλούκας;"

Διάλεξε ή όχι στρατόπεδο στον τελικό ο νυν σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης; Πριν από δύο χρόνια ήταν στους νικητές. Πανηγύριζε για την πρόκριση στον τελικό όντας συμπαίκτης τόσο του Βασίλη Σπανούλη όσο και του Κώστα Σλούκα - διαφορετική αίσθηση.

Το βράδυ της Κυριακής θα τους δει να μονομαχούν για την κατάκτηση της κούπας. Και όχι μόνο δυσκολεύεται, αλλά δεν πρόκειται να διαλέξει στρατόπεδο.

Το ΣΕΦ έγινε σπίτι του για δύο σεζόν και ο Ολυμπιακός η οικογένειά του. Πώς είναι δυνατόν να ξεχωρίσει τ' αδέρφια του;

Όπως ο ίδιος μας εξήγησε στην κουβέντα που κάναμε μαζί του " έχω καλούς φίλους και στις δυο ομάδες και δεν υπάρχει προτίμηση ή κάτι τέτοιο για τον τελικό. Στον Ολυμπιακό έχω και τον Σπανούλη και όλα τ' άλλα παιδιά, τους αγαπώ όλους. Θα ήθελα να δω τον Σπανούλη να παίρνει κι άλλους τίτλους και αν κερδίσει την Κυριακή, θα είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρει όμως, θα είμαι ακόμη χαρούμενος γιατί θα έχει κερδίσει ο Σλούκας. Στο τέλος της ημέρας έχω το ίδιο αίσθημα, όποιος κι αν έχει πετύχει τον στόχο του".

Ο Χάντερ ήταν από εκείνους που δεν αντιμετωπίζει το ματς της τρίτης θέσης ως αγγαρεία. Πιστεύει πως αφού είμαστε εδώ, οφείλουμε να παλέψουμε. Και είναι βέβαιος πως η ήττα-αποκλεισμός στον ημιτελικό θα λειτουργήσει ως κίνητρο, ως βάση για την επόμενη χρονιά. Αφού πρώτα η Ρεάλ Μαδρίτης κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Γιατί η χρονιά της δεν έχει τελειώσει ακόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK