Σλούκας: "Από τύχη πανηγυρίζω εγώ και όχι ο Γιάννης"

Την υπογραφή του Κώστα Σλούκα είχε η νίκη-πρόκριση της Φενέρμπαχτσε στον τελικό του Final-4.

Σλούκας: "Από τύχη πανηγυρίζω εγώ και όχι ο Γιάννης"
Σλούκας Φενέρμπαχτσε

Ο Κώστας Σλούκας ήταν κομβικός στον ημιτελικό με την Μπασκόνια, αναγνώρισε πάντως ότι για τη νίκη της Φενέρμπαχτσε έπαιξε μεγάλο ρόλο η τύχη και όχι τόσο πολύ τα δικά του καλάθια.

Ο Έλληνας γκαρντ, που ισοφάρισε σε 72-72 και έστειλε το ματς στην παράταση, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: " Μέχρι το 38' δεν είχαμε το μομέντουμ, ήταν δύσκολα τα πράγματα. Τα δικά μου καλάθια ήταν μέσα από ομαδική δουλειά. Στην παράταση είχαμε την ποιότητα και την αυτοπεποίθηση για να νικήσουμε.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, 50-50. Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ σε τέτοια ματς. Υπήρχε νευρικότητα, δείξαμε όμως καθαρό μυαλό στο τελευταίο δίλεπτο. Η Μπασκόνια παίζει περίεργο, αλλά αποδοτικό μπάσκετ. Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, δυο καλάθια παραπάνω να είχαν μπει και θα χάναμε.

Ο κόσμος ήταν ασύλληπτα πολύς, περιμένουμε κι άλλον στον τελικό. Θέλαμε να παίξουμε έναν τελικό, είναι ο πρώτος μας, αξίζει να το χαρούμε μέχρι την Κυριακή και μετά να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω πάλι σε τελικό.

Νιώθω σαν να είναι η πρώτη φορά μου, φαίνεται από τον τρόπο που πανηγυρίζω. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα, ό,τι μου ζητηθεί. Ο Γιάννης είναι πολύ ποιοτικός, έμπειρος παίκτης, σε τρομερή φόρμα, έκανε μεγάλο ματς και μαζί με τον Άνταμς κρατούσαν όλη την ομάδα. Δεν είχαν την τύχη και πανηγυρίζω εγώ.

Η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλος σύλλογος, είναι πάντα στα Final-4. Όλα παίζουν ρόλο τους σε τέτοια ματς. Ο Ιτούδης είναι έμπειρος κόουτς και οι παίκτες τους πολύ καλοί. Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς.

Κάνω αυτό που που βλέπω στο ματς. Απολαμβάνω τη στήριξη όλων, είμαι χαρούμενος στη Φενέρμπαχτσε και προσπαθώ να δίνω το καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι αγκαλιές του Μπουρούση με Σλούκα και Άντιτς
Το λέι απ ισοφάρισης του Σλούκα
Σλούκας πασάρει, Βέσελι καρφώνει

News 24/7

24MEDIA NETWORK